Herfstuitje voor gezinnen met korting

Herfstuitje voor gezinnen met korting

Fort Pannerden opent haar deuren weer wagenwijd n coronaproof in de week van 17 tot en met 25 oktober (behalve op maandag) voor ouders, verzorgers, opas, omas, n (klein)kinderen!  En kind tot 12 jaar mag gratis naar binnen! 

Wat is er  te doen?
Voor de kinderen tot 12 jaar mt hun (groot)ouders is er de spannende en avontuurlijke speurtocht door het fort met uitdagende opdrachten: de Expeditie! Spelenderwijs komt men veel te weten over het fort en zijn bewoners. 
Met een beetje mooi weer kan  men daarvoor of daarna de Belevingsroute rondom het fort lopen. Weetjes, feitjes, opdrachten wisselen elkaar af en men ervaart de prachtige natuur van de Klompenwaard in al zijn herfstpracht en het indrukwekkende Fort van buiten!  Onze horeca is alle dagen geopend voor fortbezoekers voor koffie, thee, limonade, een drankje, hapje, broodje, enzovoort. Even lekker bijkomen!

Als extra is op zondag 18 oktober de Roofvogelpagode aanwezig met een educatieve show met  Europese vogels, die ook in de Klompenwaard voorkomen. Komt dat zien! Gratis voor bezoekers van het Fort.
Voor bezoekers vanaf 12 jaar is er ook onze Escape Room: of eigenlijk escape rooms... Elements genaamd! Met een groep van 4-6 familieleden kan dit bijzondere spel gespeeld worden. Tijdens dit spel wordt je door het hele fort geleid met uitdagende opdrachten, met als doel het fort te redden...
Hiervoor wordt een toeslag gerekend van 8,50 euro.
Ook kunnen bezoekers  zelfstandig een route lopen met een pod catcher: Fortverhalen. 

Reserveren
Het is zeer wenselijk dat u tickets reserveert. We werken in deze coronaperiode met tijdslots.
Een ticket reserveert u via onze website: www.fortpannerden.eu.
Hier vindt ook alle informatie over de activiteiten en prijzen etc.
Komt u met n of meer kinderen onder de 12 jaar dan hoeft u 1 ticket niet te boeken.Herfstuitje voor gezinnen met korting

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.