Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Zorgeloos een weekendje weg of op vakantie in eigen land
We hebben onze artillerieloodsen ingericht als drie zelfstandige vakantiewoningen: coronaproof en van alle gemakken voorzien. Zo kun je er toch even lekker tussenuit. De woningen zijn het hele jaar door per weekend te huur en in de schoolvakanties per week of midweek.

Alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd verblijf
Leefruimte binnen met zit- en eethoek, tv, slaapkamers, douches en toiletten. Keukens met een kookplaat, koelkast, oven, Nespresso koffieapparaat en waterkoker. Zelfs een vaatwasser in Loods E en Loods F. Buiten eigen terrasmeubilair, een vuurkorf en gasbarbecue.

Wij zorgen voor bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen. Je hoeft dus, buiten je kleding en toilettas, bijna niets mee te nemen. Nou ja, hooguit wat boodschappen, of die haal je bij de winkels in de buurt.

Voor iedere vakantiewoning is een parkeerplaats gereserveerd bij de ingang naar het forteiland. Eventuele extra autos parkeer je gratis in de directe omgeving.

Coronaproof
De woningen zijn ruim opgezet en geschikt voor mensen die duurzaam een huishouding met elkaar voeren, zoals stellen of gezinnen. In iedere vakantiewoning kunnen maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens verblijven.

Reserveringen worden gemaakt onder voorbehoud van de op het moment van uitvoering geldende maatregelen van de Rijksoverheid.

Vakantiewoningen Loods D, E en F: ook te combineren tot groepsaccommodatie
Kom je met een groter gezelschap of meerdere gezinnen, dan kun je de woningen combineren tot groepsaccommodatie. Ook dan geldt maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens of n gezin per vakantiewoning.


Volgens de richtlijnen van het RIVM, want:
(ieder gezin) eigen sanitair
voldoende ruimte (om afstand te houden)
ruim privterras bij iedere woning (met barbecue en vuurplaats)
anderhalve meter afstand bij inchecken

Genoeg te doen voor iedereen
Op het forteiland, een groene oase aan de rand van de stad Utrecht, is genoeg ruimte om te spelen, sporten, barbecuen of picknicken. Op het privterras bij de vakantiewoning zit je lekker rustig, maar wil je onder de mensen zijn dan kun je in het hoogseizoen gezellig aanschuiven op het terraseiland voor een hapje en drankje. In de omgeving is een boel te ontdekken.

Vakantie in eigen land

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.