Kitesurf cursus (kitesurfles.com)

Kitesurf cursus (kitesurfles.com)

Kitesurfen is één van de meest spectaculaire én populaire sporten van dit moment! Niets is mooier dan de vrijheid die je ervaart als je eenmaal op je kiteboard staat.

‘’Een geweldige sportieve ervaring! Ik heb ontzettend veel plezier gehad tijdens mijn beginners kitesurfcursus en veel geleerd dankzij het team van Kitesurfles.com’’

De beginners cursussen voor volwassen kunnen als enkele kitesurfles of als 3, 4, 5 of 7-daagse kitesurf cursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de cursussen kitesurfen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurf leraar.

Gemiddeld heeft iemand 5-7 kitesurflessen nodig om zelfstandig te kunnen gaan kitesurfen met je eigen kitesurfset. Na de beginners cursus kitesurfen ken je de absolute basis van het kitesurfen, ideaal om te bekijken of de sport bij je past.

Na de 5-daagse beginnerscursus kan je met iemand met meer ervaring gaan oefenen. Na de 7-daagse cursus voor beginners kan je echt zelfstandig op pad.

Kitesurf cursus (kitesurfles.com) in Kijkduin leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Kitesurf cursus (kitesurfles.com)

Kitesurf cursus (kitesurfles.com)

Kitesurf cursus (kitesurfles.com)