Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

In Madurodam is zoveel te zien en te doen! Het is een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Bedien de Oosterscheldekering, laat een vliegtuig opstijgen van Schiphol en ontdek de pareltjes van Nederland in miniatuur. Daar zie je de haven van Rotterdam en even verderop de Dom van Utrecht! Overal verspreid door het park vind je Madurodammertjes die bijzondere verhalen over ons land vertellen. Wil je zelf ook Madurodammer worden? Stap in de futuristische Fantasitron, maak een 3D-scan en print je eigen mini-kopie. Natuurlijk kun je ook lekker buiten ravotten in een van de twee speeltuinen.

Volop waterpret

In Madurodam is veel te zien, maar nog meer te beleven. Blus een brand op een schip of help Hansje Brinker om een dijkdoorbraak te voorkomen en ons land droog te houden. En doe jij de Oosterscheldekering op tijd dicht zodat Nederland niet overstroomt? Ontdek spelenderwijs op welke unieke manier we in Nederland omgaan met water bij de waterspellen.

Nieuw Amsterdam

Niet alleen buiten, maar ook binnen is genoeg te beleven. In de overdekte attractie Nieuw Amsterdam ga je op zoek naar de Nederlandse roots van de stad New York. Stap in het schip De Vergulde Bever, vaar mee naar Nieuw Amsterdam en vuur kanonnen af op het stadsplein. Hier beleef je de spanning van de zeventiende eeuw!

Versla de Waterwolf

Binnenkort beleef je in de nieuwe spectaculaire indoor attractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen, dat vroeger in stormen dorpen en steden 'opvrat' en daarom Waterwolf werd genoemd. Lukt het jou om met ’s werelds grootste stoommachine de Waterwolf te verslaan?

Kinderfeestje

Een verjaardag vieren in heel Nederland? In Madurodam krijg je een groots feest! Ontdek samen met vrienden alle leuke doe-dingen, indoor attracties en speeltuinen in Madurodam. Sluit daarna af met iets lekkers te eten en te drinken. oor een familiedag of personeelsuitje Madurodam bezoeken? Dat kan ook, via Madurodam Events.


Draag zelf een steentje bij

Wist je trouwens dat Madurodam veel meer is dan een themapark over de grote verhalen van Nederland? Al sinds de oprichting is 1952 is het een oorlogsmonument én schenkt het park haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Met een bezoek aan Madurodam draag je zelf ook je steentje bij!

Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt! in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bestuur zelf windmolens.

Kom naar Madurodam. Foto: Madurodam

Bestuur zelf windmolens.

Bestuur zelf windmolens.

Bestuur zelf windmolens.

Ontdek de indoor attractie Nieuw Amsterdam. Foto: Madurodam

Bestuur zelf windmolens.

Help een handje in de Rotterdamse haven. Foto: Madurodam

Bestuur zelf windmolens.

Steek je vinger in de dijk! Foto: Madurodam