Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

In Madurodam is zoveel te zien en te doen! Bedien de Oosterscheldekering, laat een vliegtuig opstijgen en ontdek de pareltjes van Nederland in miniatuur. Daar zie je Schiphol, en even verderop de Dom van Utrecht! Overal verspreid door het park vind je Madurodammertjes die bijzondere verhalen over ons land vertellen. Wil je zelf ook Madurodammer worden? Stap in de futuristische Fantasitron, maak een 3D-scan en print je eigen mini-kopie.

Beleef hoe groots Nederland is

Met de scankaart kun je op videoschermen in het park filmpjes kijken over wat Nederland nou zo speciaal maakt. Loop langs vliegvelden en havens en ontmoet de kleine bewoners in de pittoreske straatjes. Werk mee in de Rotterdamse haven of maak je eigen mix als de nieuwste Nederlandse top dj.

Nieuw Amsterdam

In de overdekte attractie Nieuw Amsterdam ga je op zoek naar de Nederlandse roots van de stad New York. Stap in het schip De Vergulde Bever, vaar mee naar Nieuw Amsterdam en vuur kanonnen af op het stadsplein. Hier beleef je de spanning van de zeventiende eeuw!

Word een kampioen

Hoe zou het voelen om wereldkampioen te zijn? In de overdekte attractie Zo Groot Is Oranje beleef je de fantastische historie van 'ons Oranje'. Bekijk de echte cup uit 1988 en test je je eigen skills in de interactieve voetbalzone. Wie schiet het hardst en wie is het snelst? Wie weet verlaat je de attractie als echte kampioen.

Kinderfeestjes

Een verjaardag vieren in Madurodam? Houd je feest in de kleine grote wereld. Samen met vrienden alle leuke doe-dingen ontdekken in Madurodam en afsluiten met iets lekkers te eten en te drinken. Je kunt het park ook bezoeken met een groep, voor een familiedag of personeelsuitje bijvoorbeeld.

Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt! in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Kom naar Madurodam.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Bestuur zelf windmolens.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Bekijk ons land in het klein.