Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!
Madurodam

In Madurodam is zoveel te zien en te doen! Maak een ontdekkingsreis door Nederland in één dag en stap in een wereld vol toffe attracties en talloze leuke doe-dingen. Til je eigen gewicht in kazen, maak een vlucht in een echt vliegtuig en ontdek de pareltjes van Nederland. Maar Madurodam laat vooral zien waar ons land groot in is. Red Zeeland van het water, word een beroemde dj én maak een tocht langs alle beroemde gebouwen. Daar zie je de haven van Rotterdam en even verderop de Dom van Utrecht! De jongste bezoekers kunnen lekker buiten ravotten in een van de twee speeltuinen.

Waar een klein land groot in is

In Madurodam is veel te zien, maar nog meer te beleven. Blus een brand op een schip of help Hansje Brinker om een dijkdoorbraak te voorkomen en ons land droog te houden. En doe jij de Oosterscheldekering op tijd dicht zodat Nederland niet overstroomt? Maar Nederland is ook bekend om haar dj's! Stap in de voetsporen van Armin van Buuren en mix plaatjes aan elkaar en maak de lekkerste beats!

The Flying Dutchman

Maak die veiligheidsgordel snel vast, want The Flying Dutchman belooft de bezoekers van Madurodam een waanzinnige vlucht. Het historische zilveren vliegtuig waar de KLM de wereld mee over vloog, neemt je mee naar plekken waar je anders nooit komt. Vlieg over de Amsterdamse grachten en de Rotterdamse haven. Stap in en stijg op in dit audiovisuele spektakel!

Versla de Waterwolf

Beleef in de spectaculaire indoor attractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Ga langs in het gemaal en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen, dat vroeger dorpen en steden 'opvrat' tijdens heftige stormen. Lukt het jou om de Waterwolf te verslaan met 's werelds grootste stoommachine?

Kinderfeestje

Een verjaardag vieren in heel Nederland? In Madurodam krijg je een groots feest! Ontdek samen Nederland in het klein en alle gave doe-dingen, indoor attracties en speeltuinen in Madurodam. Familiedag, personeelsfeest of schoolreisje? Ook dat kan via Madurodam Events!

Draag zelf een steentje bij

Wist je trouwens dat Madurodam veel meer is dan een themapark over de grote verhalen van Nederland? Al sinds de oprichting is 1952 is het een oorlogsmonument én schenkt het park haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Met een bezoek aan Madurodam draag je zelf ook je steentje bij!

Madurodam in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.madurodam.nl

Ga zelf aan de slag! Blus de brand in de haven. Foto: Madurodam
Ga zelf aan de slag! Blus de brand in de haven. Foto: Madurodam
Ontdek Nederland in het klein. Foto: Madurodam
Ontdek Nederland in het klein. Foto: Madurodam
Versla de Waterwolf! Foto: Madurodam
Versla de Waterwolf! Foto: Madurodam
Bezoek de Flying Dutchman. Foto: Madurodam
Bezoek de Flying Dutchman. Foto: Madurodam
Leuk voor groot en klein. Foto: Madurodam
Leuk voor groot en klein. Foto: Madurodam
Klimmen en klauteren in speeltuin Waddenzee. Foto: Madurodam
Klimmen en klauteren in speeltuin Waddenzee. Foto: Madurodam