Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

In Madurodam is zoveel te zien en te doen! Bedien de Oosterscheldekering, laat een vliegtuig opstijgen en leer meer over hoe Nederland is ontstaan. Overal verspreid door het park vind je Madurodammertjes die bijzondere verhalen over ons land vertellen. In de attractie Nieuw Amsterdam beleef je de spanning van de zeventiende eeuw. Ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

Beleef hoe groots Nederland is

Met de scankaart kun je op videoschermen in het park filmpjes kijken over wat Nederland nou zo speciaal maakt. Loop langs vliegvelden en havens en ontmoet de kleine bewoners in de pittoreske straatjes. Maak je eigen mix als de nieuwste Nederlandse top dj en help mee het land tegen overstromingen te beschermen.

Nieuw Amsterdam

Vanaf nu ontdek je in de overdekte attractie Nieuw Amsterdam de Nederlandse roots van de stad New York. Stap in het schip De Vergulde Bever, vaar mee naar Nieuw Amsterdam en vuur kanonnen af op het stadsplein. Hier beleef de spanning van de zeventiende eeuw!

Kinderfeestjes

Een verjaardag vieren in Madurodam? Houd je feest in de kleine grote wereld. Samen met vrienden alle leuke doe-dingen ontdekken in Madurodam en afsluiten met iets lekkers te eten en te drinken. Je kunt het park ook bezoeken met een groep, voor een familiedag of personeelsuitje bijvoorbeeld.

Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt! in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Kom naar Madurodam.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Bestuur zelf windmolens.

Ontdek wat Nederland uniek maakt.

Bekijk ons land in het klein.