1

Madurodam


-advertentiepositie-Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

In Madurodam is zoveel te zien en te doen! Maak een ontdekkingsreis door Nederland in één dag en stap in een wereld vol toffe attracties en talloze leuke doe-dingen. Til je eigen gewicht in kazen, maak een vlucht in een echt vliegtuig en ontdek de pareltjes van Nederland. Maar Madurodam laat vooral zien waar ons land groot in is. Stop een dijkdoorbraak, vaar in de zeventiende eeuw naar Amerika en ga aan de slag in de haven van Rotterdam! De jongste bezoekers kunnen lekker buiten ravotten in een van de twee speeltuinen.

 Bezoek www.madurodam.nl

Waar een klein land groot in is

In Madurodam is veel te zien, maar nog meer te beleven. Blus de brand op een schip of help mee om het Haarlemmermeer droog te leggen met een enorme stoommachine. En doe jij de Oosterscheldekering op tijd dicht zodat Nederland niet overstroomt? Maar Nederland is ook bekend om haar dj's! Stap in de voetsporen van Armin van Buuren, mix plaatjes aan elkaar en maak de lekkerste beats!

De Hollandse Meesters

Ontdek De Hollandse Meesters: een echte doe-attractie waar je kleuren mengt, door een duizelingwekkende kleurenvortex loopt en beroemde schilderijen van Hollandse meesterschilders binnenstapt. Word onderdeel van de Nachtwacht, spring in een ballenbak onder de sterrenhemel van Van Gogh en zwaai rond op een parel van Vermeers Het Meisje met de Parel. Voor kinderen is er ook nog een avontuurlijk klim- en klauterpad.

The Flying Dutchman

Maak die veiligheidsgordel snel vast, want The Flying Dutchman belooft de bezoekers van Madurodam een waanzinnige vlucht. Het historische zilveren vliegtuig waar de KLM de wereld mee over vloog, neemt je mee naar plekken waar je anders nooit komt. Vlieg over de Amsterdamse grachten en de Rotterdamse haven. Stap in en stijg op in dit audiovisuele spektakel!

Kinderfeestje

Een verjaardag vieren in heel Nederland? In Madurodam krijg je een groots feest! Ontdek samen Nederland in het klein en alle gave doe-dingen, indoor attracties en speeltuinen in Madurodam. Familiedag, personeelsfeest of schoolreisje? Ook dat kan via Madurodam Events!

Draag zelf een steentje bij

Wist je trouwens dat Madurodam veel meer is dan een themapark over de grote verhalen van Nederland? Al sinds de oprichting is 1952 is het een oorlogsmonument én schenkt het park haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Met een bezoek aan Madurodam draag je zelf ook je steentje bij!

Madurodam in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 16,25 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.madurodam.nl

Ga zelf aan de slag! Blus de brand in de haven. Foto: Madurodam
Ga zelf aan de slag! Blus de brand in de haven. Foto: Madurodam
Ontdek Nederland in het klein. Foto: Madurodam
Ontdek Nederland in het klein. Foto: Madurodam
Versla de Waterwolf! Foto: Madurodam
Versla de Waterwolf! Foto: Madurodam
Bezoek De Hollandse Meesters. Foto: Madurodam
Bezoek De Hollandse Meesters. Foto: Madurodam
Leuk voor groot en klein. Foto: Madurodam
Leuk voor groot en klein. Foto: Madurodam
Klimmen en klauteren in speeltuin Waddenzee. Foto: Madurodam
Klimmen en klauteren in speeltuin Waddenzee. Foto: Madurodam