Beoordelingen Madurodam

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Februari 2018

Datum beoordeling: 6 januari 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Op een klein oppervlak zie je alle belangrijke punten van Nederland in het klein. Heel precies nagemaakt. Ook de doe gedeeltes zijn erg leuk. Zeker bij mooi weer. De winkel is ook super geweldig. Een aanrader en leuk voor groot en klein.

Beoordeling gegeven door Hedwig van Wezel.

Te Duur
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-10-2018

Datum beoordeling: 27 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

Mooi park, zelfs in de regen. Maar de horeca is schrikbarend duur en slecht. Het restaurant is veel te klein en duur. Daarom is het niet vreemd dat mensen hun eigen drinken en eten meenemen. Parkeren €.8,50.

Beoordeling gegeven door Wilma.

heeeeeeeeerlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 november 2013

Datum beoordeling: 29 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Goed naar mijn zin gehad, niet druk en .....schoon.

Beoordeling gegeven door karin vos.

Leuk maar gevaarlijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-10-2012

Datum beoordeling: 27 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Leuk voor kinderen vanaf een jaar of 7. Maar er zijn ontzettend veel op-en afstapjes en veel watertjes die niet zijn afgezet met een hekje ofzo.

Beoordeling gegeven door Agnes.

super prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-08-2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

alles zo overzichtelijk goed bereikbaar de attracties goede uitleg goede verzorging toiletten

Beoordeling gegeven door h.lammers.

in 1 woord fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-6-2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met een groep

Het is er geweldig om een dag langs miniatuur nederland. Ik ga er altijd met psychiatrisch zieken heen en maanden later hebben ze het er nog over.

Beoordeling gegeven door caroline kreuning.

schitterend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juli

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Om stil van te worden, hoe dit allemaal tot stand gekomen is.

Beoordeling gegeven door D.Grootkarzijn.

Spectaculair
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 05 2012

Datum beoordeling: 20 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Het park heeft een poosje dicht gezeten. Dit was ook zeker de moeite waard, omdat ze het een en ander nieuw gebouwd hebben. Het was leuk dat je humoristische filmpjes kon bekijken bij een aantal videopalen. Deze filmpjes moest je eerst opsparen door steeds met je kaart de filmpjes af te tappen. Leuk voor kinderen en volwassenen.

Beoordeling gegeven door S. van den Bos.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-07-2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was leuk en leerzaam en erg mooi, en ook voor opa en oma en de ouders,het is mooi opgeknapt , de kinderen hebben de rest van de week genoten van de website Madurodam, wij geven het door aan de rest van de familie,ik vond het een gezellige dag bedankt !

Beoordeling gegeven door Wibo Pieterse.

leuk voor iedereeen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 08 2011

Datum beoordeling: 30 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

het is als vanouds leuk voor iedereen, lekker klein en knus

Beoordeling gegeven door c.wulp.

alles
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 mei 2011

Datum beoordeling: 30 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

heel Nederland in het klein, ik ben nog nooit op 1 dag op zo veel plaatsen geweest!

Beoordeling gegeven door Aaltje Joldersma.

3
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 april

Datum beoordeling: 6 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn een dagje naar Madurodam geweest, het was heel leuk en gezellig, Nederland in het klein in een dag gezien, erg mooi en perfect nagemaakt, of je nou groot of klein bent, je kan overal bij, we hebben echt van deze dag genoten.

Beoordeling gegeven door Nita.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-8-2010

Datum beoordeling: 29 augustus 2010

Madurodam is prachtig en leuk voor ons én de kinderen. Zelfs met slecht weer als vandaag. Vooral het deel waarin de oude gebouwen uit de diverse stadscentra staan vonden wij zeer de moeite waard. Hier en daar ook leuke vondsten (glazenwasser bij de Nationale Nederlanden wolkenkrabber). De entree is echter wel erg hoog, zeker als je om de haverklap nog muntjes van 10 cent in automaatjes moet gooien. De restauratie in het kleine restaurant: heerlijke Bossche bollen, maar in de hele restauratie alleen wegwerpservies en wegwerpbestek, ook nog van zeer matige kwaliteit. Dat staat dan (wederom) niet echt in verhouding tot de prijs. Bovendien strookt het niet met de maatschappelijke betrokkenheid waarmee Madurodam zich graag profileert: een beter milieu begint bij jezelf. Daarnaast: vieze tafels, maar het personeel vond het bijvullen van een toch al tjokvolle vitrine met limonadeflesjes kennelijk belangrijker dan een schoon etablissement. Pluk-tentoonstelling: inhoudelijk weer prima, maar niet toegankelijk met kinderwagen. Wat was ook alweer de doelgroep? Verschoonruimte op toilet: onder de maat voor een zo op kinderen gerichte attractie met een dergelijke prijs. Parkeren: € 6,50... ook alweer een forse prijs: de meeste mensen zullen hier geen hele dag doorbrengen.

Beoordeling gegeven door Sophie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-04-2010

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 mei 2010

Datum beoordeling: 22 mei 2010

Wij hebben ons goed geamuseerd in madurodam. zaterdag samen met mijn vrouw en kinderen een toffe dag gehad.Wij waren al lang eens van zin om het park eens te bezoeken,maar het kwam er niet van.Geen swpijt van gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 mei 2010

Datum beoordeling: 22 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Eddy Couwberghs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11 augustus

Datum beoordeling: 15 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-08-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Gezellige middag gehad in Madurodam. Heel leuk ingespeeld ook op de kinderen door een paspoort te geven bij de kassa. Door de puzzel die de kinderen moeten oplossen door het hele park heen zijn ze erg betrokken. en krijgen er dus echt iets van mee.

Beoordeling gegeven door Diana.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 06-07-2009

Datum beoordeling: 8 juli 2009

was een erg leuke dag en hebben kostelijk vermaakt bij de lichtshow

Beoordeling gegeven door martijn wijker.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

Wel leuk om een keer geweest te zijn.

Beoordeling gegeven door Ineke Krolis.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23-06-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2009

Ik ben gisteren een dagje naar Madurodam geweest. Het was een leuke zonnige dag. Wat mij wel tegenviel was dat je bijvoorbeeld voor geluid bij bepaalde gebouwen of het laten bewegen van poppetjes bij bepaalde gebouwen geld moest betalen (10 cent). Nu is dat niet veel maar de entreeprijs is ook behoorlijk hoog. Zeker als je het vergelijkt met een dagje naar een pretpark gaan, waar meer te beleven is en je dus meer waar voor je geld krijgt. Daarnaast viel op dat de stoelen bij het restaurant (buiten) vol zaten met vogelpoep, niet echt smakelijk. Ik heb hierna gevraagd aan een medewerker. Deze vertelde mij dat er 2 tot 3 keer per week iemand (tijdens bezoekuren van het park) de stoelen met een sopje schoonmaakt. Een kwalijke zaak vindt ik. Zeker nu dit gedaan werd rond lunchtijd. Dan kun je als gast dus kiezen voor een natte stoel of een stoel die nog onder vogelpoep zit.

Beoordeling gegeven door Ilse van Dellen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-04-2009

Datum beoordeling: 26 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door schipper.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 20 februari 2009

vond ik heel mooi. leuk gedaan. Alle bijzondere nederlandse plaatsen in 1 plek.

Beoordeling gegeven door R, Silva.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 febr 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

schitterend park, met veel plezier voor jong en oud

Beoordeling gegeven door rian van stippent.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 27 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Die dag hadden wij ontzettend slecht weer wat heel jammer was. Wij waren met een bus vol mensen naar Madurodam afgereist. Toch hebben wij genoten van dit "nat" uitstapje en mijn vrouw en ik gaan nogmaals terug bij mooi zonnig weer, en met onze eigen auto. Dit hebben wij dan zelf in de hand en kunnen op een morgen zeggen, wij gaan nu.

Beoordeling gegeven door Piet Wijnhoven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 september 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Samen met mijn kleinzoon (Tycho) van 3 jaar, ben ik naar madurodam geweest. Daar was het thema van Sesamstraat en Elmo zou er zijn. Dus vol verwachting zijn we met de trein naar Den Haag gegaan. Ondanks de lange reis in de trein bleef Tycho vrolijk. Hij was erg onder de indruk van de treinen. Deze indruk voer ook nog door in het bezichtigen van Madurodam. Oma, trein kijken...... Tycho was ook helemaal onder de indruk van Elmo. Deze was nu levensecht. En na het allemaal een beetje aangezien te hebben, ging Tycho toch op de foto met Elmo. Tycho wilde overal in.... het was voor hem een beetje moelijk te bevatten, dat hij hier nu echt te groot voor is. De klompjes,van de klompenfabriek, die Tycho kreeg per vrachtauto was ook zeer geslaagd.... Al met al we hebben genoten en een prachtige dag gehad. Het is ons zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar. Daar ik afhakelijk ben van het openbaar vervoer, valt het reizen met N.S. reuze mee. Een goede voorbereiding is wel op zijn plaats, dan weet je waar je aan toe bent. Ook het personeel van N.S. pakte Tycho erg goed op. Hij kreeg zelfs een eigen treinkaartje, wat veel indruk maakte op Tycho. Deze zit nu in het fotoalbum, om later terug te kijken op deze mooie dag. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Lies Everkes

Beoordeling gegeven door Lies Everkes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-09-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Was heel leuk. Hier was ook "werkshop" met echte schefkooks aan de kleinste kookpiets - prachtig voor kinderen. Was erg mooi weer, een beetje vermoeiend. Nadeel - geen vrije pleken op de parking. Best prijzig voor hele familie, maar veel goedkoper, als je gezinsabonnement voor een dagbezoek aan Madurodam en See life neemt.

Beoordeling gegeven door Plooij.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

madurodam was een behoorlijk eindje rijden voor ons vanuit flevoland en het was dan ook jammer dat het tegenviel. Het sesamstraat gebeuren was helemaal geweldig. helaas was in madurodam veel onderhoudwerkzaamheden van de miniatuur stad waardoor veel afgedekt was met een blauw zijl zodat het niet zichtbaar was. Erg jammer dat ze voor de restauratie geen andere tijd hebben uitgekozen. Het eten daar was ook niet om over naar huis te schrijven.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 22 september 2008

Erg leuk, vooral met de sesamstraatfiguurtjes overal verstopt. Maakt het voor de kinderen extra interessant

Beoordeling gegeven door M. Bugel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

madurdam was intresant de kinderen vonden het leuk dat er dingen konden bewegen ze hebben er heel erg genotten

Beoordeling gegeven door a meesters.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30 augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Het was best leuk om een keer te zien maar, wij vonden dat het allemaal te dicht op elkaar stond en voor de prijs hadden we ook iets meer verwacht. We waren er met 2 uurtjes alweer doorheen. Maar wat we zagen was heel erg mooi gemaakt...........

Beoordeling gegeven door Connie van Westerneng.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 26 juli 2008

Datum beoordeling: 5 augustus 2008

Nu voor het eerst als volwassene een bezoek gebracht aan Madurodam! De eerste, en tot voor kort enigste keer dat ik daar was, was ik een klein meisje van ca. 7-8 jaar oud, op schoolreisje! In mijn herinnering was het natuurlijk veel groter, maar het was ontzettend leuk om er nu als echte "reuzin"opnieuw rond te lopen! Ook de ontstaansgeschiedenis van dit miniatuurpark is interessant om te weten; daar had ik als klein meisje natuurlijk helemaal geen benul van... Helaas hebben we de licht en lasershow niet meer kunnen bezoeken, leek ons een hele aparte ervaring... Verder vriendelijk personeel, erg servicegericht, het park is zeer netjes, schoon, en goed onderhouden, en mijn dochter van 12 vond het ook erg leuk om al die bekende plekken en gebouwen in miniformaat te aanschouwen! Kortom, genoten dus!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: juni 07

Datum beoordeling: 28 juli 2008

moet je één keer in je leven gezien hebben, dat is dan ook wel genoeg. niet dagvullend

Beoordeling gegeven door a van loon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Een mooie bezienswaardigheid, met als extra attractie nu een speurtocht voor de kinderen naar sesamstraat figuren. In het overdekte deel het decor van Sesamstraat met allerlei extra's, computers, de auto van Tommie, dansen met Elmo, een meet en greet met Bert En Ernie. madurodam is altijd leuk, ook zelfs een speeltuin voor alle leeftijden en een gratis treintje wat 'boven' rondrijdt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-07-2008

Datum beoordeling: 17 juli 2008

Mooi schoon en opgeruimd park, wel klein maar ja Nederland is ook niet groot! vooral erg leuk met kinderen, plan wel 2 dingen om te doen want aan 3 uur heb je genoeg om heel Madurodam te zien en als je van ver komt is het zonde van je dag om zo snel weer naar huis te gaan

Beoordeling gegeven door N caverle.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 juli

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Een bijzondere leuke ervaring om na 30 jaar weer eens naar Madurodam te gaan. Hadden we veel eerder moeten doen maar beter laat dan nooit. Genoten hebben we,!!!!

Beoordeling gegeven door mevr. Zoetemeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-5-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

We waren jaren eerder al eens zonder kinderen naar Madurodam geweest.Maar nu met kinderen kijk je toch echt met heel andere ogen.Met de trein en tram was voor onze dochter al een belevenis maar Madurodam zelf heeft ook veel indruk gemaakt.

Beoordeling gegeven door familie Gommans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-06-2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Het blijft leuk om de belangrijkste dingen van Nederland in het klein te blijven zien.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 13 juni 2008

Voor oud en jong een bezoek waard: Voor kinderen erg leuk om alles in miniatuur te zien, voor ouderen die veel gebouwen in werkelijkheid kennen, een prachtig overzicht van ons mooie land met zijn vele bezienswaardigheden.

Beoordeling gegeven door J.G. van der Vlist.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-5-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

enorm interesant,hele prachtige en kunst volle objecten en gebouwen,heel erg genoten en veel foto's gemaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door R.Grobben.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oktober 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik vind het super hoe het is en is aangelegd.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Erg leuk voor een dagdeel uit voor groot en klein. Het leukste is het als je klein geld hebt voor in de diverse productie gebouwen e.d.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-09-2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Wat grappig, boeiend, leerzaam en zeker heel mooi! Als je Nederland wilt leren kennen, ga dan naar Madurodam! Geschiedenis, cultuur, economie, sport, natuur, alles is er vertegenwoordigd en op schaal nagebouwd. Zelfs mensen, bomen, tot zelfs de Nachtwacht in het Rijksmuseum te Amsterdam, is er te zien! Ik heb genoten. Het is het ingangsgeld zeker waard.

Beoordeling gegeven door N. Desmet.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 25 september 2007

Ik en mijn vriend zijn 19 augustus naar Madurodam geweest! we sliepen in een Hotel dichtbij, We vonden Madurodam heel grappig, vooral om dat echt alles in detail was, en het was ook grappig dat je zelf ergens gled in mocht stoppen en dat er dan dingen gebeurden! bijvoorbeeld €0,10 cent ergens in doen, en er kwam een vrachtwagentje met een mars(snoepje) uit. We hadden ook de lichtshow bekeken, (\'s avonds) alleen dat viel een beetje tegen, het was niet echt spetternd! het was wel leuk dat je er een radiootje bij kreeg!

Beoordeling gegeven door Nannett Ilsink.