City Quest: outdoor escape game

City Quest: outdoor escape game

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Assen moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. De iPad wijst jullie de weg. Scan de locatie en breng de omgeving tot leven door middel van augmented reality! Met behulp van gave gadgets in jullie actionpack ga je als spion aan de slag om de wereld te redden of duik je in de wondere wereld van de goblins om magische kristallen te bemachtigen. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?
Je speelt de City Quest met een team van 2 tot 6 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

City Quest: outdoor escape game in Assen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

City Quest: outdoor escape game

Cluetivity

City Quest: outdoor escape game

Cluetivity

City Quest: outdoor escape game

Cluetivity