The City Escape


-advertentiepositie-



The City Escape

» Let op: deze activiteit is voorbij «

The City Escape is een interactieve, mobiele stadstour waarmee je de geheimen van Eindhoven ontrafelt. Geen saaie meerkeuzevragen, maar originele raadsels en hersenkrakers, die je oplost door het gebruiken van van elementen uit de stad. Zo leer je de stad en haar historie echt kennen. Aan de hand van een meeslepend verhaal leidt The City Escape je langs alle mooie plekjes van de stad. Door de interessante feitjes en weetjes leer je in 2 uur alle ins & outs van de stad kennen. 

Van ervaren puzzelaars tot cultuursnuivers: The City Escape is er écht voor iedereen. Op elk moment van de tour heb je namelijk de mogelijkheid tot het krijgen van hints, waardoor je altijd door kan naar het volgende punt. Toe aan een welverdiende pauze? Onze zelfontworpen app bevat een pauzeknop waarin je kortingscoupons vindt voor een hapje of drankje in de stad. Zo wordt het echt een dagje weg.

The City Escape in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek thecityescape.nl

The City Escape
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.