1

Family sailing




Family sailing

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Volledig verzorgd met het gezin op vakantie en van eiland naar eiland hoppen. Aanmeren in een haven of idyllische ankerplaatsen. Heerlijk in de natuur dieren spotten van aalscholver tot zeehond gaan we het alfabet af.

Voor families die geen of weinig zeilervaring hebben, onder begeleiding van een ervaren schipper genieten van een onbezorgde zeiltocht. Een ontspannen ontdekkingsvakantie, naar wens aangevuld met zeilcursus. Het programma wordt op uw wensen afgestemd. Bezoek aan de idyllische havens, ankeren op stille plekken, wandelingen en terrasjes.

Een dag aan boord;

we maken afspraken over het vakantieplan bijv. het hebben van een relaxvakantie, wandel- of fiets vakantie of juist een combinatie afgewisseld met ontspannen zeilen en ontspanning op de wal. Aan boord heeft iedereen een taak en we rouleren zodat iedereen aan bod komt.

Tegen een kleine meerprijs (afhankelijk van uw wensen) kan zeilinstructie waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld aangeboden worden en gaat u zelf zeilen. U leert de zeiltermen en oefent met sturen op de wind, koers en kompas. Tuigage, zeilstanden en standaard manoeuvres zoals overstag en gijpen worden bekende begrippen. Maar u krijgt ook antwoord op de vraag “waarom gaat een boot schuin en is dat veilig?”

Prijzen



Prijzen voor ‘Met schipper vakantie 2022’ zijn voor het complete schip dus niet per persoon.
Week van € 2.475
Midweek van € 1.750
Weekeinde van € 1.250 (vrijdag - zondag

o De prijzen zijn inclusief verblijf en overnachting aan boord.
o De prijzen zijn exclusief; € 85 eindschoonmaak en € 35 boekingskosten, eventueel instructie of vervoer naar en van de op- afstapplaats, boordkas voor het eten aan boord, brandstof en de havengelden. De schipper wordt hiervan vrijgehouden.

Family sailing leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek goodlifesailing.nl

Family sailing
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.