1

Ontdek Willemstad met Boudewijn Tours




Ontdek Willemstad met Boudewijn Tours

Een uitgelezen kans om de oude vestingstad Willemstad te bezoeken. Graag neem ik u mee naar deze pittoreske stad langs de Zuiderwaterlinie.

Mogelijkheden:

Wandeltour: 
Ontmoeting bij Espressobar "Bij Betsie", Voorstraat 6, 4797 BG Willemstad. Tijdens het nuttigen van thee of koffie vertel ik u kort over de wandelroute. De tour eindigt in het historisch centrum, waarover pikante geheimen zijn te onthullen!

De forten fietstour: 
Korte wandeling door Willemstad en een fietstocht door de prachtige omgeving naar de forten. Onderweg bezoeken we Fort Sabina en nuttigen we een drankje en een hapje. De terugtocht voert ons langs het Hollands Diep en de Volkerak sluizen. De tour eindigt weer in de oude haven van Willemstad.

Optioneel: gratis bezoek van een halfuur aan het Mauritshuis. Voormalig jachtslot met tentoonstelling over de stelling, Zuiderwaterlinie, Willemstad en het Mauritshuis.

Meer informatie
Stuur een e-mail
Bel: 06-23533900

Wanneer
Dagelijks
Informeer naar de wandel- of fietstours die op korte termijn zijn gepland. Tours op maat of op de door u gewenste voorkeursdatum reserveert u via e-mail, boudewijntours@gmail.com, of telefonisch via 06-23533900.

Prijzen van 15,00 tot 30,00
Betaling is contant of via een Tikkie.

 Bezoek www.zuiderwaterlinie.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.