1

Outdoor activiteiten




Outdoor activiteiten

Het fort ligt op slechts 1 uur en 40 minuten rijden van Utrecht. Het fort van Stabroek in Belgi is gebouwd vanaf 1902 en voltooid in 1907.

Reeds 25 jaar biedt Stafort verschillende van activiteiten en concepten aan op haar unieke locatie, het fort van Stabroek.

Interactive playsystem
Het IPS of Interactive playsystem is een mobiel spelsysteem dat bestaat uit een scorepaneel en 12 aanraakgevoelige spots die voorzien zijn van licht en geluid. De spots staan draadloos in verbinding met het scorebord waarmee verschillende spelletjes en themas gespeeld kunnen worden. IPS is zeer geschikt voor sportdagen , teambuilding of gewoon voor het plezier.

Karabijnschieten
Hou jij met je groep van precisie en focus? Dan is karabijnschieten iets voor jullie! Wij leren je in alle veiligheid goed om te gaan met het wapen, zo gaat er eerst een oefenwedstrijd van gang om daarna een competitie te spelen. Scoor jij met je vaste hand de meeste punten?

Kruisboogschieten
Ben je op zoek naar een (ont)spannende activiteit om actief bezig te zijn met vrienden, familie of collegas? Dan is kruisboogschieten de ideale activiteit! Onder begeleiding van een instructeur bespreken we eerst de veiligheidsregels.

Laser clay shooting

Laser clay shooting is de milieuvriendelijke variant van clay shooting met geweren die een infraroodstraal afvuren naar een clay die door een automatisch lanceersysteem wordt gelanceerd. Laser clay shooting is absoluut veilig voor spelers en toeschouwers. De clays worden gerecupereerd en opnieuw gebruikt. Wordt er raak geschoten, dan is het geluid van een brekende clay te horen. Het scorebord geeft de score van de spelers weer.

Lazer Maze
Waan jezelf een secret agent en probeer door de maze van het fort te geraken. Raak geen lasers aan of het alarm gaat af
Geduld, behendigheid en concentratie komen hier goed van pas!

Lasergame
Hou je van gadgets? Wil je eens een real life video game proberen? Dan is ons lasergame zeker iets voor jou! Kies je een pistool, machinegeweer of snipergun? Onze wapens zijn uitgerust met SATR technologie.
- Instant hit feedback
- Programmeerbare moeilijkheidsgraad
- Indoor en outdoor (ook op locatie)

Mountainbiken
Ontdek met jouw groep de omgeving rond het fort van Stabroek! Begin met een initiatie voor het fort en maak daarna, onder begeleiding van een ervaren instructeur, een avontuurlijke en uitdagende tocht.
De deelnemers ontvangen een helm.

Offroad steps
Nieuw in ons aanbod zijn de begeleide tochten op off road steps.
Ontdek de prachtige streek rond het fort van Stabroek, het Ravenhof, het Moretusbos en de Kalmthoutse Heide met deze nieuwe activiteit.

Outdoor experience
Avontuurlijk aangelegd en zin in een uitdagende dag? Kom dan onze Outdoor experience uitproberen!
- Vaar met jouw groep naar ons eiland, klauter over de apenbrug.
- Trotseer de speleobox in onze bunker, beklim een 90 meter lange Via Ferrata boven het water.
- Steek de fortgracht over met de deathride.
- Keer terug met het trekvlot en breng met jouw team de low ropes uitdagingen tot een goed einde

Paintball
Geen schrik van actie en zin in een avontuurlijke teambuilding? Dan is paintball de ideale activiteit voor jullie groep! Na een initiatie duurt een sessie 2,5u. Spelen jullie toch liever langer? Dan kan je ook meerdere sessies combineren.

Slot Car Racing
Slot Car Racing is een activiteit waar amusement en marketing hand in hand gaan. De miniatuur racebanen zijn geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een low cost, high visibility marketingmiddel.

Stormbaan
Heeft uw uithoudingsvermogen een boost nodig ?
Nieuw in ons aanbod is onze legerstormbaan die bestaat uit 4 aparte banen.

Varen
Graag het fort eens van een andere kant zien? Met onze boten kan je onze gracht rondvaren. Zwemvesten aan en peddelen maar!

XXL Games
Los uw favoriete puzzel op, maar dan levensgroot! Zo kan je je bijvoorbeeld wagen aan een grote tangram, dubbele tangram of magisch vierkant.

Locatie
Fort van Stabroek
Abtsdreef (zn)
2940 Stabroek
Belgi


 Bezoek www.stafort.be

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.