1

Thema activiteiten voor groepen




Thema activiteiten voor groepen

Het fort ligt op slechts 1 uur en 40 minuten rijden van Utrecht. Het fort van Stabroek in Belgi is gebouwd vanaf 1902 en voltooid in 1907.

Reeds 25 jaar biedt Stafort verschillende van activiteiten en concepten aan op haar unieke locatie, het fort van Stabroek.

Afterwork

Zin om met jouw team na het werk gezellig iets te drinken?
Kies uit ons terras aan de fortgracht of traditorebatterij!

Bootcamp

Dompel je als burger samen met je vrienden of collegas voor een dag onder in de wereld van de soon to be soldier waarbij we fysieke en mentale grenzen opzoeken, tegenkomen en verleggen. Gebaseerd op militaire disciplines.

De Mol

Jullie dag wordt spannend, want jouw collegas, vrienden of familie veranderen opeens in verdachten. Het is misschien moeilijk te bevatten dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!
n of meerdere mollen spelen dubbelspel en proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Op het einde van de teambuilding mogen de teamleden stemmen en indien de saboteur ontmaskerd wordt, krijgt het team bonuspunten. Zoniet wint de mol en verslaat hij de rest!
Met dit toffe programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Fort Boyard

Herbeleef met jouw team het legendarische spelprogramma fort boyard. Opgedeeld in kleine groepen moeten jullie verschillende opdrachten tot een goed einde zien te brengen.
Voor elke geslaagde opdracht verdien je deel van een code. Verzamel zoveel mogelijk cijfers om, tijdens het eindspel, de juiste code te vinden en uit het fort te ontsnappen!

Highland Games
De Highland Games uit de Hooglanden van Schotland waar de clans met elkaar de strijd aangingen, is een fantastische activiteit voor een leuke teambuilding. Neem het, gekleed in de traditionele kilt, tegen elkaar op in diverse Onderdelen in onze Highland Games en ontdek de Bravehaert in uzelf! Uiterst geschikt als teambuilding activiteit of als vrijgezellenuitje.

Rent a Fort
Zelf een evenement gepland maar nog op zoek naar een locatie?
Goed nieuws! Dan kan u het Fort van Stabroek afhuren.
Geniet van onze unieke locatie met grote zaal, dakterras, terras aan het water en veel groen!

Robinson

Welk team mag zich op het einde van de dag de Robinson van Stafort noemen?Dit concept biedt een grote variatie in de proeven, dus voor elk wat wils. Mogelijke proeven: vuurproef, vlottenbouw, communicatieproef, hindernissenparcours, jachtproef, smaakproef, evenwichtsproef, aquaduct,

Stafort Trophy

Durf jij samen met collegas, vrienden of familie deel te nemen aan de Stafort Trophy? Een team bestaat uit een 5tal deelnemers die het in een aantal onderdelen tegen elkaar opnemen. We bieden ook de mogelijkheid om met een team van uw bedrijf in te schrijven in een door ons georganiseerde trophy. Na afloop van het actieve programma is er een award ceremony waarbij de Team Trophy wordt uitgereikt evenals een trophy voor het fairplay team. Daarna is er ook een mogelijkheid om een ceremony party te houden eventueel gecombineerd met een bbq.

Locatie
Fort van Stabroek
Abtsdreef (zn)
2940 Stabroek
Belgi


 Bezoek www.stafort.be

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.