Herfstvakantie bij de Fortwachter




Herfstvakantie bij de Fortwachter

In de herfstvakantie hebben we een bomvol programma klaar staan Bij de Fortwachter.

Activiteiten voor jong & oud
Ook het tweede weekend van de herfstvakantie wordt een vrolijk buitenweekend vol gezelligheid, spelen, knutselen, wandelen en genieten van verse poffertjes.

Op zaterdag 21 oktober knutselen we de mooiste dierenmaskers met het Bal Masqu van het Kleurfeest: voor welk dier of gek monster kies jij? Omdat dit een fijne activiteit is om samen met opas te doen die minder mobiel zijn, vieren we dit feestje maar liefst twee keer: 
- van 11.00-12.00 uur in buurtkamer de Groote Hond (Diepenbrocklaan 145) 
- en van 13.30-14.30 uur bij ons binnen.

Vrijdag en zaterdag ben je ook 's avonds welkom op het Forteiland, voor de spannende vleermuiswandeling! Gewapend met heuse bat-detectors gaan we om 18.30 uur op pad om vleermuizen te spotten samen met gids Colin en Fortwachter Ann. Kleed je goed aan!

Zondag 22 oktober start rustig en mindfull, met de bijzondere verwonder-wandeling van Gina van Yoga Suits You. De kids zijn welkom om lampentakjes te komen knutselen; een tof lichtpuntje in de donkere dagen en lekker creatief met takjes, wol en glitters. 
Zowel zaterdag als zondag kan je ook weer kabouters speuren op het Forteiland van 11.00-16.00 uur.

Herfstterras
De gehele herfstvakantie zijn wij geopend op onze reguliere openingstijden. Je bent uiteraard van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie of thee, met een heerlijk stukje taart, een verwarmende borrel of een uitgebreide lunch. Even een frisse neus halen is altijd fijn.

B&B
Wil je de herfstvakantie extra speciaal maken? Dan kan je natuurlijk ook bij ons komen slapen, of nodig je familie uit om samen in Nieuwegein van de natuur en historie te genieten.

Bekijk de website voor het volledige programma, en waai
zeker even langs. Tickets aan de deur, reserveren is niet nodig.

Locatie
Fort Jutphaas 1
Nieuwegein

 Bezoek bijdefortwachter.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.