1

StoryTrail in Schoonhoven




StoryTrail in Schoonhoven

Schoonhoven is een prachtig oud stadje aan de oever van de Lek. Nu is het er slaperig en stil. Maar vroeger toen zijn hier de vreemdste dingen gebeurd. Dat ontdek je tijdens de StoryTrail stadswandeling Schoonhoven. Waarom werd Marrigje Arins, de heks, veroordeeld tot de brandstapel? Hoe probeerde weldoener Barend van Hoeff zijn plaatsje in de Hemel veilig te stellen? En hoe konden twee ouwe Schoonhovense boeven uitgroeien tot gevierde helden? Wandel mee met verteller Johannes en je komt het allemaal te weten!

Ga mee en beleef de geheimen van de Zilverstad
Bijna ongemerkt neemt Johannes je mee in een betoverende wereld van sagen, legenden en historische verhalen. Verhalen die de Schoonhovenaren elkaar al eeuwen lang van generatie op generatie doorvertellen. De straten en steegjes van het oude stadje vormen daarbij een sfeervol decor.

En het geheim van het carillon van het stadhuis? Johannes vertelt het je graag tijdens de StoryTrail stadswandeling Schoonhoven. Ga mee en beleef een heerlijk stadsavontuur dat je niet snel meer zult vergeten.

 

 Bezoek storytrail.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.