" />
" />

Luxe vakantiewoningen in de Gelderse vallei 16 december 2021 - 31 december 2022 Scherpenzeel, Gelderland

Arrangementen Landgoed Ruwinkel

Bekijk de activiteiten van Landgoed Ruwinkel. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Luxe vakantiewoningen in de Gelderse vallei Scherpenzeel »

16-12-21 - 31-12-22 Dicht bij de Grebbelinie ligt in de Gelderse vallei Landgoed Ruwinkel. Van oorsprong een oude boerderij en uitgegroeid van camping tot bungalowpark. Het bos ligt tegenover het park en het boerenland van Scherpenzeel. De heuvels van National Park de Utrechtse Heuvelrug liggen op fietsafstand. Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 villas d ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen (klompenpaden), fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse Vallei/ Utrechtse Heuvelrug.
 
Alle woningen zijn compleet ingericht en rookvrij, voorzien van gratis Wifi: de vakantiewoningen en de villas hebben zelfs twee badkamers. Op het park is een pleintje met verschillende horeca gelegenheden zoals restaurant Juffrouw Tok, Pannenkoekenboerderij Grietje en Friterie.
 
Voor de sportievelingen is er een overdekt zwembad, 18 holes midgetgolfbaan- en all weather tennisbaan. De kinderen kunnen hun hart ophalen in de speeltuin of kennismaken met onze harige vrienden in de dierenweide.

Landgoed Ruwinkel is het gehele jaar geopend.
 
Voor meer informatie en het maken van een reservering kunt u telefonisch contact opnemen: 033-277 7778.

arrangement toevoegen