1

Buitenactiviteit Outdoor Albergen en omgeving

Gevonden in de buurt van Albergen:

Het Groot Twentsch Maisdoolhof

fleringen, Overijssel (3.19km)  -  Kom verdwalen in het Groot Twentsch Maisdoolhof! Vind de uitkijktoren en zie hoe iedereen de weg probeert te vinden. Daarna is het heerlijk uitrusten op het terras.

De Twentsche Bloemenpluktuin

fleringen, Overijssel (3.19km)  -  Zelf een boeket plukken is veel leuker dan eentje kopen bij de bloemist! In de Twentsche Bloemenpluktuin in Fleringen mag iedereen een bosje bloemen plukken en kiezen uit de mooiste bloemensoorten.

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel (3.37km)  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland. Deze Kroezeboom had vroeger verschillende maatschappelijke functies.

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (4.02km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

Café-Restaurant, Speeltuinen & Escaperoom Morskieft

reutum, Overijssel (4.49km)  -  Kinderen hoeven zich tijdens het wachten op het eten niet te vervelen bij Café-Restaurant-Speeltuin Morskieft. In de speelhal staan de klimtoestellen in het speelzand. Buiten kunnen de kinderen lekker glijden, klimmen en schommelen.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (5.3km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (5.89km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (8.07km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

Kabouterpad Krikkenhaar

bornerbroek, Overijssel (8.29km)  -  In het bos rondom het Nivonhuis in Bornerbroek zijn kabouters verstopt. Lukt het jou om ze te vinden?

Zalencentrum Spalink

geesteren, Overijssel (8.77km)  -  Zalencentrum Spalink organiseert diverse leuke buitenactiviteiten. Daag je familie of vrienden uit voor een potje sumoworstelen of ga kruisboogschieten. De dag sluit je af met een heerlijke barbecue. Spalink heeft een mooie zaal voor grote feesten.

Stadsboerderij Beeklust

almelo, Overijssel (8.79km)  -  Stadsboerderij Beeklust geeft bezoekers een goed beeld van een boerenbedrijf uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

Natuurgebied Hazelbekke

hezingen, Overijssel (9.15km)  -  Natuurgebied Hazelbekke krijgt tegenwoordig veel vrije ruimte om zich echt te ontwikkelen. Zo verandert het water nog steeds van plaats door erosie en sedimentatie!

Intratuin Almelo

almelo, Overijssel (9.18km)  -  Genoeg inspiratie opgedaan tijdens de tocht door de mooie Intratuin in Almelo? Neem plaats in het tuincafé en ontdek wat culinair verwennen is!

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (9.88km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.