Uitstapjes vlakbij Vrijhof Culture

Monkey Town Enschede

enschede, Overijssel (1.35km)  -  Wat kun je veel doen bij Monkey Town Enschede! Lekker klimmen, klauteren en glijden van toffe glijbanen, maar ook voetballen in een voetbalkooi. Je kunt hier zelfs lasergamen!

-in the spotlights-

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel (1.36km)  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

Indoor duiken bij DiveWorld

enschede, Overijssel (1.44km)  -  Altijd al eens willen duiken, maar spreekt een zwembad je niet aan? Of zoek je een plek om je duikskills in de winter te oefenen? Duik dan in duiktoren van DiveWorld: hier kun je tien meter de diepte in.

IJsbaan Twente

enschede, Overijssel (1.61km)  -  IJsbaan Twente beschikt over een overdekte indoor 400-meterbaan en een kleine binnenbaan van 30 meter bij 60 meter. Bezoekers kunnen hier vrij schaatsen. Of volg schaatslessen, een ijzige clinic of waag je aan een schaatswedstrijd.

-in the spotlights-

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (2.79km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

Spoorfietsen in Twente

hengelo, Overijssel (3.22km)  -  Alsof je zelf een locomotief bent. Zo voel je je op een spoorfiets! Het is ook in Nederland mogelijk om een oud spoortracé te volgen op een fiets die precies op de rails past. Tussen Hengelo en Twekkelo ligt een oud goederenspoor, dat gaat langs...

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (3.37km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (3.56km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (3.57km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (3.65km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (3.65km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (3.68km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vrijhof Culture