Uitstapjes vlakbij Synagoge Enschede

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (0.46km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

elke dag geopend 

Weg uit Enschede - Cremermotor

enschede, Overijssel (0.52km)  -  Op het Stationsplein in Enschede staat een op het oog oude motor. De Cremermotor is een eerbetoon aan schrijver én beeldend kunstenaar Jan Cremer.

elke dag geopend 

STOET Enschede

enschede, Overijssel (0.52km)  -  Geniet van een lekker kopje koffie en eerlijk brood of versgebakken stuk taart bij STOET in Enschede. Gevestigd in de bieb, dus genoeg leesvoer bij je koffie. Er is een grote kinderhoek en voor toeristen een Tourist Info Punt.

's zondags gesloten 

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (0.6km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

elke dag geopend 

GOGBOT Museum of the Future

enschede, Overijssel (0.61km)  -  Aan het Stationsplein in Enschede stap je binnen in een wereld vol creatieve kunst en innovatieve technologie: GOGBOT Museum of the Future. 's Avonds open!

open op zondag, donderdag 

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (0.63km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

elke dag geopend 

Humphrey's Enschede

enschede, Overijssel (0.66km)  -  Kom naar restaurant Humphrey's in Enschede! In de zomer is het heerlijk genieten van de zon op het dakterras. In de winter is binnen dé plek om heerlijk te dineren.

elke dag geopend 

Vue Enschede

enschede, Overijssel (0.66km)  -  Haal je popcorn op, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede! Deze bioscoop bevindt zich in het centrum van de stad en is daarom een goede aanvulling van een dagje Enschede.

elke dag geopend 

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (0.69km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

doordeweeks geopend 

Dille & Kamille Enschede

enschede, Overijssel (0.7km)  -  Laat je inspireren door natuurlijke eenvoud bij Dille & Kamille Enschede. Hier vind je een keur aan artikelen voor in huis, tuin of keuken, gemaakt van natuurlijke materialen als hout, aardewerk en katoen.

elke dag geopend 

Primark Enschede

enschede, Overijssel (0.72km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

elke dag geopend 

Ontdek de verborgen plekjes van Enschede

enschede, Overijssel (0.73km)  -  Ontdek Enschede met een spannende City Game. Puzzel jezelf van plek naar plek en leer de stad op een verrassende manier kennen!

elke dag geopend 

Restaurant, Bar & Club Fellini

enschede, Overijssel (0.75km)  -  Borrelen, uitgaan of gewoon een daghap eten. Bij Fellini kan het allemaal. Iedere drie maanden wordt de menukaart compleet vernieuwd, dus een bezoekje is nooit hetzelfde.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Concordia Film, Theater en Expositie

enschede, Overijssel (0.76km)  -  Concordia is meer dan alleen een theater en bioscoop, het is ook een ontmoetingsplek voor kunstenaars en publiek.

's maandags gesloten 

Eet & Bierencafé De Beiaard

enschede, Overijssel (0.78km)  -  Voor bijzonder bier ga je naar De Beiaard in Enschede. Hier proef je elke maand een speciaalbier en er zijn het hele jaar door evenementen.

elke dag geopend 

Wilminktheater

enschede, Overijssel (0.83km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

doordeweeks geopend 

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (0.83km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

doordeweeks geopend 

Lunchroom Heel Bijzonder

enschede, Overijssel (0.96km)  -  Een cookie-dough bar en fudge to die for! Maar ook lekkere broodjes en tosti's. Welkom in Lunchroom Heel Bijzonder!

's zondags gesloten 

Ontmoet de roofvogels van Valkenvlucht

enschede, Overijssel (1.13km)  -  De vogels van Valkenvlucht worden vrijwel elke dag getraind in het G.J. Van Heek-park in Enschede. Leuk om eens een kijkje te nemen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Synagoge Enschede