1

Uitstapjes vlakbij Stedentrip Enschede

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (0.2km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

-in the spotlights-

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

enschede, Overijssel (0.37km)  -  Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een multifunctioneel muziek- en theatercentrum, vormt met drie zalen dé accommodatie voor liefhebbers van de Twentse muziekcultuur. Daarnaast zijn er kantoorruimtes, oefenruimtes en lesruimtes.

Wilminktheater

enschede, Overijssel (0.37km)  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

-in the spotlights-

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (0.37km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (0.46km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Primark Enschede

enschede, Overijssel (0.51km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Vue Enschede

enschede, Overijssel (0.51km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Cube Bouldergym

enschede, Overijssel (0.72km)  -  Kom klimmen tot vier meter hoog, over uitdagende routes. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd routes.

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (1.49km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (1.64km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

Intratuin Enschede

enschede, Overijssel (3.02km)  -  Planten, ligbedden, kookboeken en kattenbakkorrels. Intratuin Enschede biedt alles op het gebied van groenvoorziening, huisdieren, tuinieren en lekker eten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stedentrip Enschede


-advertentiepositie-