1

Uitstapjes vlakbij Klimbos Avatarz

Kaamps Zuivelboerderij

deurningen, Overijssel (3.6km)  -  Bekijk het hele proces van gras tot kaas op Kaamps Zuivelboerderij. Altijd al willen weten hoe het er op een melkveebedrijf aan toe gaat? Dan ben je hier op het juiste adres.

Hamam Het Oosten

hengelo, Overijssel (5.78km)  -  Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

Zwembad Twentebad

hengelo, Overijssel (6.37km)  -  Kom tot rust in de Turkse stoomcabine of leef je uit tijdens een ritje op één van de spectaculaire glijbanen. Twentebad weet wat leuk is!

Vrijhof Culture

enschede, Overijssel (6.76km)  -  Kom een avondje lachen bij een cabaretvoorstelling, beluister muziek van een strijkorkest of volg een interessante lezing. Het Vrijhof Cultuurcentrum biedt een gevarieerd aanbod van voorstellingen, cursussen en exposities speciaal voor studenten....

Arboretum Poort Bulten

de lutte, Overijssel (6.89km)  -  Wandel door het historische bomenpark en zoek naar kikkervisjes in het poelenlandschap. In Arboretum Poort Bulten heeft elk jaargetijde iets bijzonders. Leuk: door het arboretum heen staan ook kunstwerken verstopt.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (7.03km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

Kattencafé KatDeau

hengelo, Overijssel (7.09km)  -  Kattencafé KatDeau is wel héél bijzonder: hier vind je namelijk alleen maar haarloze sphynxkatten. De katten worden liefkozend de blootjes genoemd door de eigenaren.

Speeltuin 't Mekkelholt

enschede, Overijssel (7.28km)  -  In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede klimmen en klauteren kinderen de hele dag op alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals een disco en een rommelmarkt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimbos Avatarz