Uitstapjes vlakbij Museum Natura Docet

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (1.35km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

Slapen in een Sterrenkubus

lattrop-breklenkamp, Overijssel (5.66km)  -  Niets romantischer dan samen naar de sterren kijken. Maar liever zonder kou en muggen. In de Sterrenkubus heeft de bezoeker daar geen last van!

Pannenkoekhoes De Stroper

de lutte, Overijssel (5.97km)  -  Ruik jij de geur van pannenkoeken al? De Stroper bakt de lekkerste pannenkoeken in zijn Pannenkoekhoes en laat iedereen genieten van de ambachtelijke creaties.

Museum De Pelgrim

oldenzaal, Overijssel (8.03km)  -  Beelden en beeldjes, kazuifels en sieraden: bekijk de unieke collectie voorwerpen uit de katholieke kerk in Museum De Pelgrim.

Museum Het Drostenhuis

ootmarsum, Overijssel (8.1km)  -  In het Drostenhuis, in het centrum van Ootmarsum, is het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles in deze oude stadsboerderij uit 1750 is namelijk ingericht zoals het er eeuwen geleden uitzag.

Molen van Oude Hengel

ootmarsum, Overijssel (8.14km)  -  Aan de rand van het Twentse stadje Ootmarsum staat Molen van Oude Hengel (1866). Breng iedere zaterdag een bezoekje aan de prachtige korenmolen.

Art Brut Kik Galerie

ootmarsum, Overijssel (8.16km)  -  In Galerie Art Brut Kik vind je uitsluitend werken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geniet van kunst in zijn puurste vorm!

Oude Stadhuis

ootmarsum, Overijssel (8.2km)  -  Op het Marktplein, het middelpunt van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat het statige Oude Stadhuis. Dit gebouw werd in 1778 ontworpen door Egbert Schrader en is een van de meest opvallende rijksmonumenten van de stad.

Cremershuis

ootmarsum, Overijssel (8.22km)  -  Ben je een dagje in Ootmasum? Loop dan zeker even door de Marktstraat om het imposante Cremershuis (1656) te bekijken!

Museum Ton Schulten

ootmarsum, Overijssel (8.26km)  -  Eerst reclamemaker, nu kunstenaar: Museum Ton Schulten laat de ontwikkeling zien van het oeuvre van de schilder. Abstracte doeken, bloemstillevens en landschapsmozaïeken zijn geïnspireerd op het Twentse coulisselandschap.

Dierentuin Tierpark Nordhorn

Duitsland (8.76km)  -  De indrukwekkende en zeldzame bosbizon is het boegbeeld van Tierpark Nordhorn. Maar dit bijzondere dier is niet de enige soort in dit dierenpark. Iedere dag is hier iets nieuws te zien en te beleven met de honderd verschillende diersoorten die er...

Natuurgebied Duivelshof

de lutte, Overijssel (8.84km)  -  De Duivelshof draagt een duister mysterieus verleden met zich mee. Een toornige landheer sloot zijn pachters op in zijn kelder, wanneer zij niet aan hun verplichtingen konden voldoen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Natura Docet