Dagje Uit met Kinderen outdoor Almere-Haven en omgeving

Gevonden in de buurt van Almere-Haven:

Buitencentrum Almeerderhout

almere, Flevoland (3.51km)  -  Dwaal door de stadsbossen van Almere en begin een dagje in de natuur bij Buitencentrum Almeerderhout. Wist je dat je zelfs bevers kunt spotten, zo dicht bij Almere? En dat er scheepswrakken in het bos verborgen liggen? Ga op verkenning!

Van iedere gast een karikatuur!

almere, Flevoland (4.04km)  -  Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (4.77km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Kinderboerderij De Stek

almere, Flevoland (4.83km)  -  Dierenliefhebbers zitten bij kinderboerderij en manege De Stek helemaal goed. Fijn dieren knuffelen en bekijken of meedoen aan verschillende activiteiten.

De Lepelaarplassen

almere, Flevoland (6.91km)  -  Rietvelden, wilgenbosjes en water: de Lepelaarplassen bij Almere vormen samen een drasland vol vogels. Zelfs de zeearend woont hier!