Dagje Uit met Kinderen Amstenrade en omgeving

Gevonden in de buurt van Amstenrade:

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (1.87km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (2.3km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (2.56km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Kinderboerderij Schutterspark

brunssum, Limburg (4.45km)  -  Vermaak je een middag op kinderboerderij Schutterspark. De dieren zijn tam en gewend aan bezoekers. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, verschillende spelletjes voor de kinderen en picknickplaatsen.

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (6.45km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (6.78km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.