Museum Amstenrade en omgeving

Gevonden in de buurt van Amstenrade:

SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen

heerlen, Limburg (6.9km)  -  SCHUNCK* is een cultureel centrum dat is gevestigd in het Glaspaleis in Heerlen. Het centrum biedt onderdak aan een museum voor moderne kunst, de bibliotheek, de muziekschool, een filmzaal en expositieruimten.

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (7.06km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (7.87km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

Fortuna Museum

sittard, Limburg (8.08km)  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (10.9km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!