1

Museum Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.27km)  -  Zuid-Limburg stikt van de prachtige kunst en bijzondere historie! Kom het bewonderen in Museum Valkenburg.

Visit Zuid-Limburg Experience Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.37km)  -  Start je bezoek aan Valkenburg in de Visit Zuid-Limburg Experience: de oudste VVV van Nederland. Bekijk ook de spannende virtual reality film en maak alvast fotosouvenir als aandenken aan je dagje Valkenburg.

Thermae 2000

valkenburg, Limburg (0.45km)  -  Thermae 2000 is een van de grootste wellnesscentra van Nederland. Het complex heeft diverse baden en sauna's en is 365 dagen per jaar geopend.

Museum Romeinse Katakomben Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.51km)  -  Je hoeft niet naar Italië om Romeinse catacomben te zien, het kan ook in Valkenburg! Bewonder de grafkamers van vooraanstaande Romeinen en ontdek de prachtige fresco's.

Bowling Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.64km)  -  Laat de ballen rollen bij het gezellige en stijlvol ingerichte Bowling Valkenburg en ontspan tijdens een gezellige avond uit.

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (0.65km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

Sprookjesbos Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.75km)  -  Dwaal door zeventien verschillende sprookjes in het prachtig gerenoveerde Sprookjesbos. Hans en Grietje, Sneeuwwitje en Roodkapje, ze zijn er allemaal!

Kasteeltuin Oud-Valkenburg

schin op geul, Limburg (1.7km)  -  Wandel door de kruidentuin, ontdek de bezige bijen in de bijenstal en bewonder de oude watermolen in de kasteeltuin Oud-Valkenburg.

Spa & Wellness St. Gerlach

valkenburg, Limburg (2.2km)  -  In de kelders van Château St. Gerlach zit Spa & Wellness St. Gerlach. Geniet van een heerlijk relaxte behandeling door professionals.

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (2.21km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Party & Bowlingcentrum Schin op Geul

walem, Limburg (2.78km)  -  Bij Party & Bowlingcentrum Schin op Geul ben je zo een dagje zoet. Gooi alle kegels om op de bowlingbaan, vermaak je in de indoor speeltuin met ballenbak en glijbanen of kom een lekker hapje eten.

Van Tienhovenmolen

wolfshuis, Limburg (3km)  -  Hoe wordt graan gemalen in een molen? Ontdek het zelf in de Van Tienhovenmolen in Wolfshuis bij Bemelen.

Galerie en Beeldentuin Giardino

berg en terblijt, Limburg (3.57km)  -  Kunst en natuur komen samen in de galerie en beeldentuin van Giardino. Bewonder de sculpturen van marmer, brons en steen en ruik de geur van bloesems, rozen en groene heesters.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (3.97km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (4.21km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Kwekerij Bastin

aalbeek, Limburg (4.7km)  -  Heerlijke geuren en de prachtigste kleuren vind je bij Kwekerij Bastin. Koop een pompoen of neem wat lavendel mee naar huis.

Rondleiding over Amerikaanse Begraafplaats Margraten

margraten, Limburg (5.13km)  -  Sta stil bij WOII op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. De indrukwekkende rijen witte kruizen doen je beseffen welke offers gebracht zijn voor de bevrijding tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volg een rondleiding en luister naar de verhalen.

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (5.64km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

Kasteel Wijnandsrade

wijnandsrade, Limburg (5.9km)  -  In het glooiende landschap van Limburg ligt midden tussen kabbelende beekjes een kasteel met een klein kerkje. Bezoek het betoverende Kasteel Wijnandsrade.

Marnis Kwekerij

bunde, Limburg (5.94km)  -  Marnis Kwekerij heeft een oppervlakte van maar liefst zevenduizend vierkante meter. De kwekerij beschikt over een assortiment van tuinvarens en siergrassen.

Privé Spa Marsana

meerssen, Limburg (6km)  -  Zin om naar de sauna te gaan, maar niet in al die andere mensen? Spa Marsana is de oplossing! Een privé spa voor stellen of een groep van maximaal tien personen.

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gemeentegrot Valkenburg