1

Gemeentegrot Valkenburg


-advertentiepositie-Gemeentegrot Valkenburg

Maak kennis met het verleden in de Gemeentegrot onder Valkenburg en krijg een beeld van hoe er vroeger geleefd werd. Verken de Gemeentegrot te voet, of stap in één van de treintjes die de tocht ook voor mindervaliden mogelijk maken. Leun lekker achterover en geniet.

De Gemeentegrot is eigenlijk geen grot, maar een groeve omdat dit gangenstelsel is gemaakt door mensen. Overal zie je nog sporen van hun werk, kom je hun kunstwerken tegen en zie je wat ze op de muren hebben geschreven. De oudste gangen stammen al uit de Romeinse tijd!

Leuk voor kinderen: de Ranger Challenge

Voor kinderen is een tocht door het gangenstelsel van de Gemeentegrot een echt avontuur. En dat avontuur wordt nog leuker met de Ranger Challenge, die je bij de kindertickets kunt boeken. Wie de challenges oplost en de letters vindt voor het geheime Ranger wachtwoord verdient en trofee en verlaat de Gemeentegrot als Groeve Rancher!

Lees meer over de Ranger Challenge.

Gemeentegrot Valkenburg in Valkenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek gemeentegrot.nl

Foto: Gemeentegrot Valkenburg © Kim Roufs
Foto: Gemeentegrot Valkenburg © Kim Roufs