1

Uitstapjes vlakbij Kasteel Doenrade

Kasteel Amstenrade

amstenrade, Limburg (2.81km)  -  Beleef de romantiek van 'Limburgs Versailles' en waan je prins en prinses voor een dag in Kasteel Amstenrade.

-aanbevolen door adverteerder-

Gasterij Kasteel Terborgh

schinnen, Limburg (3.75km)  -  Gasterij Kasteel Terborgh schotelt de gasten heerlijke Limburgse hapjes en drankjes voor. Het restaurant is gevestigd in een prachtig kasteel. Deze sfeervolle locatie is ook te huur voor vergaderingen of feesten.

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (3.83km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Sauna Hoen

brunssum, Limburg (3.98km)  -  De bezoekers van Sauna Hoen bezorgen zichzelf een ontspannen dag in onder andere de verschillende soorten sauna's, de whirlpool en het Turkse stoombad.

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg (4.34km)  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor kinderen die van dieren houden.

Stadsspeelbos Sjabolleke

sittard, Limburg (4.38km)  -  Midden in het beekdal, pal naast het monumentale stadspark, vind je natuurspeeltuin Sjabolleke. Lekker spelen in een avontuurlijk stukje bos.

Zwembad De Bronspot

brunssum, Limburg (4.6km)  -  De Bronspot is een zwembad voor iedereen. Wie op zoek is naar rust, sport, ontspanning of plezier, kan bij dit zwembad terecht!

Biej de Tant

schinveld, Limburg (4.75km)  -  Trek met paard en huifkar door de bossen en de velden van Schinveld en Onderbanken en ontmoet wilde Schotse Hooglanders in de glooiende natuur.

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (4.84km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

Tapperie de Gats

sittard, Limburg (4.84km)  -  Op de bruisende Markt in het historische centrum van Sittard, vind je een wel heel bijzonder bruin café: Tapperie de Gats uit 1535.

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (4.85km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (4.88km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Mariapark

sittard, Limburg (4.92km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Yaka Art Afrikaanse kunst

brunssum, Limburg (5.02km)  -  Typisch Afrikaanse beelden gehouwen uit prachtige serpentijnsteen uit Zimbabwe. Bezoek Yaka Art en leer alles over kunst en cultuur uit Afrika.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (5.06km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (5.07km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Foroxity Filmarena Sittard

sittard, Limburg (5.07km)  -  Foroxity Filmarena is de grootste bioscoop van Limburg met acht luxe zalen. Beleef de film op een enorm scherm en geniet van de bijzondere geluidsweergave.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (5.07km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Schootsvelden Sittard

sittard, Limburg (5.08km)  -  Maak een wandeling door de schootsvelden van Sittard. Deze middeleeuwse groene veiligheidsbarrière om het centrum van de stad is goed bewaard gebleven.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (5.15km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Doenrade