arkel natuur

Arkel Natuur (52)

Gevonden in de buurt van Arkel:

Slot Loevestein - Op avontuur in de geschiedenis

POEDEROIJEN, GELDERLAND - Slot Loevestein bewaart een eeuwenlange geschiedenis binnen de vestingmuren. Loop rond door het kasteel en ontdek hoe de oude bewoners leefden. De kinderen verkleden zich vast als ridder of jonkvrouw!

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 13,50

kinderen vanaf € 9,00

peuters gratis

Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch: op avontuur in de natuur

LAGE ZWALUWE, NOORD-BRABANT - Slootje springen en met een vlot het water over. Natte broek? In Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch is dat helemaal niet erg! Vies worden hoort erbij in deze heerlijke natuurspeelplaats, waar kinderen volop plezier maken in de buitenlucht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

entree vanaf € 4,50

Kasteel Nederhemert

NEDERHEMERT-ZUID, GELDERLAND - Tijdens een bezoek aan Kasteel Nederhemert komen bezoekers meer te weten over de bewoners, de rijke historie en de restauratie van Kasteel Nederhemert.

soms geopend op zaterdag

gratis toegang

Leer survivallen met Dutch Bushcraft

RAAMSDONKSVEER, NOORD-BRABANT - Bij workshops van Dutch Bushcraft leer je hoe je een goede bivak opzet, wat een goed vuur is en hoe je overleeft in het wild. Oude technieken die je zelf in de praktijk leert brengen!

elke dag geopend

entree vanaf € 45,00

Uilen- en dierenpark De Paay

BEESD, GELDERLAND - Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dichtbij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen vanaf € 6,00

peuters gratis

Avonturenboerderij Molenwaard

GROOT-AMMERS, ZUID-HOLLAND - Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 12,50

peuters gratis

Speelbos Nieuw Wulven

HOUTEN, UTRECHT - Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

elke dag geopend

gratis toegang