1

Gevonden in de buurt van Arkel:

Heerlijk dagje toeren met een oldtimer!

hoogblokland, Zuid-Holland (1.18km)  -  Een ritje in een oldtimer van Vintage Road Trips zul je niet zomaar vergeten. Je rijdt in een mooie Porsche, eend of kever door Nederland, en ziet de mooiste plekjes. Voorbijgangers zwaaien naar je. Genieten!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 747 0040 

Natuurcentrum Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (4.16km)  -  Het Natuurcentrum in Gorinchem bestaat uit een kinderboerderij, een educatief centrum en een theehuis. Leuk voor zowel jong als oud!

elke dag geopend 

Verken de Vestingdriehoek: land van vestingen en rivieren

gorinchem, Zuid-Holland (4.32km)  -  Stap aan boord van de veerpont en laat je meenemen door het prachtige gebied van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek een eeuwenoud kasteel, maak een stadswandeling door Gorinchem en kom heerlijk tot rust in de waterrijke natuur.

elke dag geopend 

Tropisch zwembad Caribabad

gorinchem, Zuid-Holland (4.46km)  -  Het tropische zwembad Cariba-bad zorgt voor veel vertier. Er is een geweldig recreatiebad, maar er worden ook spetterende feesten gegeven.

elke dag geopend 

Fort Vuren, gezelligste fort van de Waterlinie

vuren, Gelderland (5.25km)  -  Fort vuren is een gebouw met historie. In de zomer is het genieten op het terras, in de winter brandt de open haard. Je kunt er zelfs overnachten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Slot Loevestein - Op avontuur in de geschiedenis

poederoijen, Gelderland (5.72km)  -  Slot Loevestein bewaart een eeuwenlange geschiedenis binnen de vestingmuren. Loop rond door het kasteel en ontdek hoe de oude bewoners leefden. De kinderen verkleden zich vast als ridder of jonkvrouw!

elke dag geopend 

Het Hofje van Mevrouw van Aerden

leerdam, Utrecht (7.05km)  -  Geniet van schilderijen van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw, verzameld door Pieter van Aerden. De omgeving waarin de schilderijen hangen is minstens zo interessant: het achtiende eeuwse Hofje van Mevrouw van Aerden aan de Linge.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 30 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Kinderboerderij Floreffehoeve

werkendam, Noord-Brabant (9.08km)  -  Ontmoet op kinderboerderij Floreffehoeve in Werkendam de minivarkentjes en nog veel meer andere dieren. Ook kunnen scholen er leskisten huren.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag