Gevonden in de buurt van Buchten:

Schootsvelden Sittard

sittard, Limburg (6.02km)  -  Maak een wandeling door de schootsvelden van Sittard. Deze middeleeuwse groene veiligheidsbarrière om het centrum van de stad is goed bewaard gebleven.

elke dag geopend 

Sint Petruskerk of Grote Kerk

sittard, Limburg (6.17km)  -  Met zijn 83 meter torent 'ie letterlijk overal bovenuit: de Sint Petruskerk, beter bekend als de Grote Kerk van Sittard.

elke dag geopend 

Basiliek Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart

sittard, Limburg (6.21km)  -  De neogotische Basiliek Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart is één van de meest opvallende bouwwerken in de skyline van Sittard. Een schitterende en rijk versierde kerk.

's maandags gesloten 

Mariapark

sittard, Limburg (6.21km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

's maandags gesloten 

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (6.29km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

elke dag geopend 

Toon Hermans Wandeling Sittard

sittard, Limburg (6.4km)  -  Sittard is de stad van cabaretier Toon Hermans. Kruip in de huid van de mens én artiest tijdens de Toon Hermans Wandeling.

's zondags gesloten