Den Haag

Sportieve ontspanning bij SEC Survivals!

Uitstapjes Den Haag (49)

Amaze Escape

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Welke van de vier spannende themakamers van Amaze Escape probeer jij? Hoe goed is jullie teamwork en hoe goed kun je tegen stress? Test het uit in deze escaperoom!

elke dag geopend

Mauritshuis

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Mauritshuis hangt vol met beroemde kunstwerken uit de Gouden Eeuw. Een ondergrondse foyer verbindt het Mauritshuis met het naburige pand.

elke dag geopend

SEA LIFE Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend

Familiepark Drievliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Drievliet is een attractiepark vooral voor jonge bezoekers. Het attractiepark kent vele attracties zoals de achtbaan Formule-X, de Jungle River en de Kopermijn.

geopend, elke dag geopend

Ditjes & Katjes

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ditjes & Katjes is het eerste kattencafé in Den Haag. Kom langs voor een kopje koffie en een aai over de bol - van de kat, niet van de bezoekers.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Beachclub Barbarossa

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voetjes in het zand, wind in je haren en met uitzicht op zee. Op deze manier lunchen of dineren kan bij Beachclub Barbarsossa aan de boulevard van Scheveningen.

gesloten, open van  23 maart t/m 15 september, van 10:00 uur tot 22:00 uur