den haag gezin

den Haag Gezin (130)

Museon - ontdek de wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Insecten eten om de wereld te redden en leren wat jij kunt doen - of laten - om de aarde mooier te maken. In het Museon in Den Haag duik je in het verhaal van de wereld en mag je behalve naar dingen kijken ook lekker veel doen.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Uw Winkeltje in Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Net als Marktplaats, maar dan in het echt. In Uw Winkeltje in Scheveningen verkopen mensen hun spullen door - elke dag is het aanbod anders. Kom langs en snuffel rond.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Pathé Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Waai lekker uit op het strand van Scheveningen en eindig de dag met een avondje film kijken in Pathé Scheveningen. Een compleet dagje weg!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Reuzenrad op De Pier

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Het reuzenrad op de Scheveningse Pier is niet te missen. De attractie is vijftig meter hoog en geeft een geweldig uitzicht over de zee, het strand en de skyline van Den Haag.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 7,00

Bever Ice Wall

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Hoe voelt het om tegen een ijswand op te klimmen. In de buitensportzaak van Bever in Den Haag kun je proberen de twaalf meter hoge wand te beklimmen. Ontdek het zelf en beklim de Bever Ice Wall!

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Van de redactie