Eersel

Dagje Eersel - wat te doen?

Uitstapjes in Eersel (6)

Recreatiepark TerSpegelt

eersel, Noord-Brabant  -  Recreatiepark Ter Spegelt is een vijfsterrenpark in Eersel. Gasten kunnen er zowel kamperen als een chalet huren. Voor kinderen zijn er veel activiteiten.

elke dag geopend 

Jump XL Eersel

eersel, Noord-Brabant  -  Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden, een zondagactiviteit met de familie, Jump XL Eersel heeft het allemaal!

elke dag geopend 

't Rundal - Nationaal Varkensmuseum

eersel, Noord-Brabant  -  Knor... Daar gaat weer een vrachtje naar de slachterij. Maar aan deze laatste rit gaat nog wat vooraf. Alles daarover kom je te weten in het Varkensmuseum!

geopend op afspraak of bel +31 (0)497 516 391 

Landgoed Duynenwater

eersel, Noord-Brabant  -  Genieten op het strand: dat kan bij Strandpark Duynenwater, het voormalige E3-Strand. Leg je handdoek op het warme zand en neem een verfrissende duik!

geopend, elke dag geopend 

Restaurant Promessa

eersel, Noord-Brabant  -  Restaurant Promessa is een modern en trendy restaurant in het centrum van Eersel. Maak een dagje Brabant compleet met een hapje bij dit restaurant.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kempenmuseum De Acht Zaligheden

eersel, Noord-Brabant  -  Ontdek alles over het leven van de Kempische mens in de periode 1850-1950 in museum De Acht Zaligheden.

elke dag geopend