Dagje Gameren - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Gameren:

Kinderboerderij Beestenboel

zaltbommel, Gelderland (2km)  -  Biggen, geiten, konijnen en verschillende soorten schapen: ze staan allemaal klaar om geknuffeld en geaaid te worden op kinderboerderij Beestenboel in Zaltbommel.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Sint-Maartenskerk

zaltbommel, Gelderland (3.31km)  -  Een belangrijke bezienswaardigheid in de Bommelerwaard is de oude Sint Maartenskerk. Bezoekers kunnen de goed onderhouden kerk bezichtigen en de toren beklimmen.

vandaag nog gesloten, geopend 12 april t/m 31 december, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Kook met de natuur bij natuurspeelpark Hoppies!

ammerzoden, Gelderland (4.71km)  -  Bij buitenspeeltuin Hoppies speel je in en met de natuur en word je lekker nat in in het speelwater. Wil je leren koken met de lekkerste ingrediënten, zonder pakjes en zakjes? Daar weten ze bij de kookworkshops van Hoppies wel raad mee!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:30 uur tot 18:00 uur 

Kasteel Ammersoyen

ammerzoden, Gelderland (5.82km)  -  Bezoek Kasteel Ammersoyen en ontdek een typische, Hollandse burcht uit de veertiende eeuw.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Actie: Bestel snel tickets

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (6.35km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

elke dag geopend 

Kasteel Nederhemert

nederhemert-zuid, Gelderland (6.5km)  -  Kasteel Nederhemert is een natuurrijke en romantische plek vol historie. Kom hier op Open Monumentendag alles te weten over de spannende geschiedenis van het kasteel.

soms geopend op zaterdag 

Natuurgebied Bokhovense Waard

den bosch, Noord-Brabant (6.93km)  -  Struin in de prachtige natuur van de Bokhovense Waard en geniet van alles wat dit Natuurgebied te bieden heeft.

elke dag geopend 

Natuurgebied Hedelse Bovenwaard

hedel, Gelderland (7.24km)  -  Kom tot rust bij deze verborgen parel in Hedel in Gelderland. Natuurgebied Hedelse Bovenwaard is namelijk een rustig gebied waar je even een kan worden met de natuur.

elke dag geopend 

Kevermuseum De Wolfsburcht

wijk en aalburg, Noord-Brabant (7.28km)  -  Een museum helemaal ingericht met Kevers en hun geschiedenis: dat is De Wolfsburcht. Hier zie je de authentieke luchtgekoelde Volkswagens uit de periode van 1933 tot heden.

open op zaterdag - soms geopend op woensdag en vrijdag 

Natuurgebied Mussenwaard

hedel, Gelderland (7.28km)  -  Vlak aan de Maas in het Gelderse Hedel kun je heerlijk uitwaaien en genieten van de strandjes en steilwanden.

elke dag geopend