Gevonden in de buurt van Groot-Ammers:

Intratuin Sliedrecht

sliedrecht, Zuid-Holland (10.84km)  -  Sla je slag bij de Intratuin in Sliedrecht en kom thuis met alles wat nodig is om van je tuin een paradijs te maken!

's zondags gesloten 

Zwembad De Duikelaar

hardinxveld-giessendam, Zuid-Holland (10.87km)  -  Zwembad De Duikelaar in Hardinxveld-Giessendam heeft een binnenbad en een buitenbad. Een leuk uitje bij alle weersomstandigheden!

's maandags gesloten 

Bronbad De Lockhorst

sliedrecht, Zuid-Holland (11.14km)  -  Bronbad De Lockhorst vormt samen met Sporthal De Lockhorst en een partycentrum een multifunctioneel centrum. Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden.

elke dag geopend 

Het Touwmuseum

oudewater, Utrecht (11.54km)  -  Het Touwmuseum vertelt op een leuke wijze de kunst van de touwproductie. Maak hier je eigen springtouw!

vandaag nog gesloten, geopend 3 april t/m 31 oktober, van 12:00 uur tot 16:00 uur 

Tropisch zwembad Caribabad

gorinchem, Zuid-Holland (12.32km)  -  Het tropische zwembad Cariba-bad zorgt voor veel vertier. Er is een geweldig recreatiebad, maar er worden ook spetterende feesten gegeven.

elke dag geopend 

Visbanken

gouda, Zuid-Holland (12.38km)  -  De Visbanken, aan beide oevers van de Gouwe, werden vanaf de zestiende eeuw gebruikt als overkapping voor vishandelaren die er hun waar verkochten.

elke dag geopend 

Heerlijk dagje toeren met een oldtimer!

hoogblokland, Zuid-Holland (12.43km)  -  Een ritje in een oldtimer van Vintage Road Trips zul je niet zomaar vergeten. Je rijdt in een mooie Porsche, eend of kever door Nederland, en ziet de mooiste plekjes. Voorbijgangers zwaaien naar je. Genieten!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 747 0040 

Goudse Gidsen Gilde

gouda, Zuid-Holland (12.52km)  -  Boek een stadswandeling bij het Goudse Gidsen Gilde en ontdek onder leiding van een deskundige gids de highlights van de stad Gouda.

geopend op afspraak of bel  

Natuurcentrum Gorinchem

gorinchem, Zuid-Holland (12.95km)  -  Het Natuurcentrum in Gorinchem bestaat uit een kinderboerderij, een educatief centrum en een theehuis. Leuk voor zowel jong als oud!

elke dag geopend 

Volkssterrenwacht Mercurius

dordrecht, Zuid-Holland (13.13km)  -  Sterrenwacht Mercurius is een actieve sterrenwacht in Dordrecht, met een permanente expositie en een grote telescoop.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kaasboerderij Hoogerwaard

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (13.16km)  -  Maak je eigen kaas, kom klootschieten of speel een ouderwets boerderijspel op kaasboerderij Hoogerwaard.

's zondags gesloten 

Makado winkelcentrum

alblasserdam, Zuid-Holland (13.35km)  -  Shoppen zonder zorgen! Parkeren is bij Makado namelijk gratis! Als het regent, blijf je heerlijk droog in het overdekte winkelcentrum.

's zondags gesloten 

Werelderfgoed Kinderdijk

kinderdijk, Zuid-Holland (13.54km)  -  Nederland en molens, ze worden vaak in één adem genoemd. Werelderfgoed Kinderdijk is een uniek molencomplex met maar liefst negentien molens bij elkaar. Kijk binnen in de molens en zie hoe deze oude werktuigen werden ingezet om het water te...

geopend, elke dag geopend 

Prijsvraag: CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

CORPUS 15 jaar: win twee vrijkaartjes!

prijsvraag In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam! Zie, voel en hoor hoe je ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire 'reis door de mens'. Bewonder het ontstaan van nieuw leven in de baarmoeder en volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een...