Gevonden in de buurt van Hoeven:

Camping Bosbad Hoeven

hoeven_noord-brabant, Noord-Brabant (1.36km)  -  Camping Bosbad Hoeven is het toverwoord voor een heerlijke kampeervakantie! De camping ligt midden in het bos, met een enorm waterpretpark om de hoek en mooie fietsroutes in de buurt.

geopend, elke dag geopend 

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (3.78km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Basiliek Oudenbosch

oudenbosch, Noord-Brabant (3.97km)  -  Het Vaticaan van Nederland: zo wordt deze basiliek in Oudenbosch ook wel genoemd.

elke dag geopend 

Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (4.59km)  -  In SnowWorld Rucphen is het elke dag de perfecte dag voor wintersport; er is altijd kraakverse sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alles voor een ontspannen dagje skiën of snowboarden!

elke dag geopend 

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

rucphen, Noord-Brabant (4.64km)  -  IJskarten is een hele beleving! Maak het mee bij IceKart Rucphen en ga voor die ijskoude heat. Wie houdt de elektrisch aangedreven ijskart in bedwang en gaat het snelst racend over het ijs door de bochten?

geopend op afspraak of bel +31 (0)859 020 606 

GlowGolf Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (4.64km)  -  Midgetgolfen op de Noordpool en ook nog eens in het donker? Bij GlowGolf in Rucphen kan het!

elke dag geopend 

Vergaderen in SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (4.64km)  -  Vergaderen tussen besneeuwde bergtoppen? Het kan bij SnowWorld Rucphen. Na een vergadering duiken bezoekers zo de après-ski in.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 902 0606 

Nederlands Drukkerijmuseum

etten-leur, Noord-Brabant (4.67km)  -  Al honderden boeken gelezen, maar wel eens willen weten hoe ze nu gemaakt worden? Het Nederlands Drukkerijmuseum geeft het antwoord!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag 

Steketee Paintball

rucphen, Noord-Brabant (4.98km)  -  Ren, spring en duik in de bosjes! Paintball is heel spannend, vooral in de bossen rond Rucphen.

elke dag geopend 

Den Meulebaarg

zegge, Noord-Brabant (6.28km)  -  Den Meulebaarg is een echt 'Brabantse' groepsaccommodatie: groot, gezellig en in een heerlijke omgeving.

elke dag geopend 

Camping De Menmoerhoeve

etten-leur, Noord-Brabant (6.84km)  -  Ga golfen tussen de koeien en paarden op De Menmoerhoeve, maar kijk uit voor die koeienvlaai!

geopend, elke dag geopend 

de Belhamel

de Belhamel

Tot €4,70 korting op je tickets! Bij De Belhamel vervelen kinderen zich geen moment. In het indoorspeelparadijs spelen de kleine avonturiertjes lekker droog, bij mooi weer kunnen ze los in de buitenspeeltuin en er is een prachtige vaarvijver waar je met een roeibootje op mag. Gaaf!

Prijsvraag: Win vier tickets voor GeoFort

Win vier tickets voor GeoFort

prijsvraag Het spannende forteiland GeoFort is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema's klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan....