Buitenactiviteit Outdoor Kampen

 buitenactiviteit outdoor Kampen en omgeving

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

-in the spotlights-

Gemaal Kampen

kampen, Overijssel  -  Gemaal Broeken en Maten wordt tegenwoordig niet meer gebruikt, maar werkt nog steeds! Bekijk het gemaal tijdens een rondleiding of breng er een dagje door en kies uit de vele activiteiten rondom het gemaal.

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

-in the spotlights-

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel  -  De Kamper Koggewerf ademt geschiedenis. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de zeemansverhalen van de Sprooksprekers.