1

Gevonden in de buurt van Klijndijk:

Pannenkoekboerderij De Snoepert

odoorn, Drenthe (2.51km)  -  Pannenkoekboerderij De Snoepert ligt op een mooie locatie vlakbij de Staatsbossen. Eerst de natuur in en daarna genieten van een lekker sappige pannenkoek. Vlakbij de Staatsbossen is pannenkoekboerderij De Snoepert te vinden. Na een fietstocht of...

in het weekend geopend 

Het Vervenershuis

valthermond, Drenthe (5.05km)  -  Bezoek Het Vervenershuis in Valthermond en ontdek het mooie museum en winkel over het huis dat gespaard was na de veenbrand in 1917.

geopend, open op zaterdag 

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (5.11km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

elke dag geopend 

Kabouterland

exloo, Drenthe (5.71km)  -  Kabouterland is een speeltuin waar trollen en kabouters vrij spel hebben. In Kabouterland zijn ook dieren en een overdekte speeltuin te vinden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

emmen, Drenthe (5.75km)  -  Bekijk de mooiste dieren bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De dierentuin bestaat uit unieke gebieden met verschillende soorten flora en fauna: Jungola, Serenga, Nortica en Animazia.

elke dag geopend 

Bowl & Fun Emmen

emmen, Drenthe (6.19km)  -  Kom gezellig een potje bowlen bij Bowl & Fun Emmen en schuif daarna aan tafel voor een lekkere steengrill of barbecue.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Centrum Beeldende Kunst Emmen

emmen, Drenthe (6.5km)  -  Neem eens een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. In De Fabriek heeft het centrum drie verschillende expositieruimtes waar steeds wisselende tentoonstellingen worden gehouden.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

HuurEendjes: touren met een 2CV

eeserveen, Drenthe (7.07km)  -  Het Drentse landschap leent zich er uitstekend voor om te verkennen met een klassieke 2CV. Een nostalgisch uitstapje!

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 2 oktober 

Speelparadijs Ballorig Emmen

emmen, Drenthe (7.53km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven; klimmen, klauteren, glijden en lekker in de ballenbak spelen.

elke dag geopend 

Aquarena Emmen

emmen, Drenthe (8.36km)  -  Plons of duik het water in bij Zwembad Aquarena! Lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of van de razendsnelle glijbaan.

elke dag geopend