Gevonden in de buurt van Kollum:

Natuurmuseum Bruinenberg

zwaagwesteinde, Friesland (3.86km)  -  Ontdek de natuur van Noordoost-Friesland in Natuurmuseum Bruinenberg, onderdeel van Dierenpark SanjesZoo.

Buitengewoon Events

ulrum, Groningen (4.11km)  -  Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de regio noord Nederland? Dan ben je bij Buitengewoon Events op het juiste adres.

Vakantie bij Farm-house

twijzelerheide, Friesland (6.62km)  -  Farm-house is een Bed & Breakfast en groepsaccommodatie in Twijzelerheide, vlak bij Dokkum. Overnachten in het mooie Friesland? Kies voor een gastvrij verblijf in dit ontbijthotel. Het is ook mogelijk een vakantiewoning te huren.

Museum Dokkum

Museum Dokkum

Bestel makkelijk tickets In Museum Dokkum reis je terug in de tijd naar 754, toen de heilige Bonifatius in Dokkum werd vermoord. Maar was het wel moord en wat kwam hij eigenlijk doen in Dokkum? En wat gebeurde er daarna met het stadje? Kom erachter in dit boeiende museum.

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...