Bezienswaardigheden Lelystad

Rondvluchten vanaf Lelystad

lelystad, Flevoland  -  Bekijk de omgeving van Flevoland eens van een andere kant: vanuit de lucht! Boek een rondvlucht, een proefles of een fotovlucht bij WMF Flight Service.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 120 88 359 

Wijngaard en wijnmakerij El Placer

lelystad, Flevoland  -  De biologische wijngaard El Placer is gelegen in de Groene Weiden bij Lelystad. Tijdens open dagen krijgen bezoekers de kans een kijkje te nemen in de wereld van de wijnbouw en een lekker glaasje wijn te proeven.

geopend, open op vrijdag en zaterdag 

Nationaal Park Nieuw Land

lelystad, Flevoland  -  Nationaal Park Nieuw Land in Flevoland heeft haar naam niet voor niks gekozen: de natuur in het park is allemaal nog vrij jong. Alles in dit park is aangelegd door mensen.

elke dag geopend 

Belevenissenbos Lelystad

lelystad, Flevoland  -  Zingen, krijsen en gek doen: het mag allemaal in het Belevenissenbos! Deze speelnatuur beslaat 25 hectare en biedt kinderen van 6 tot 16 jaar de kans de natuur van alle kanten te ontdekken.

elke dag geopend 

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

lelystad, Flevoland  -  In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

's zondags gesloten 

Prehistorische Nederzetting Swifterkamp

lelystad, Flevoland  -  Ervaar hoe mensen woonden in de steentijd. In Natuurpark Lelystad vind je de prehistorische nederzetting Swifterkamp. Dit dorpje is gebouwd op basis van archeologische vondsten. Wandel door het dorp of doe mee met een van de activiteiten.

open op zondag, woensdag 

Natuurpark Lelystad

lelystad, Flevoland  -  In Natuurpark Lelystad zijn bijzondere dieren te zien, zoals wilde paarden en herten. Kijk mee met de boswachter die de otters voert en volg een van de mooie fiets- en wandelroutes door het gebied.

elke dag geopend 

Luchtvaartmuseum Aviodrome

lelystad, Flevoland  -  Een dagje in de wolken beleef je in de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. Stap in de magische tijdmachine en ga terug in de tijd naar de historie van de luchtvaart.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Eva's Keukentuin

lelystad, Flevoland  -  Prachtig gelegen in de natuur en tussen de nieuwsgierige paarden ligt Eva's keukentuin. Nadat je over de sprookjesachtige brug bent gelopen kan je hier een uitgebreide lunch eten of gezellig een kopje koffie drinken.

soms geopend op zondag en zaterdag 

Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland  -  Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

elke dag geopend 

DDA Classic Airlines

lelystad, Flevoland  -  DDA Classic Airlines organiseert tijdens haar vliegseizoen rondvluchten en reizen in binnen- en buitenland.

geopend, 1 april t/m 31 oktober 

Marker Wadden

lelystad, Flevoland  -  Een natuurparadijs, met een bescheiden plaats voor de mens. Geniet van de rust op het nieuwste stukje Nederland: Marker Wadden!

elke dag geopend 

UITagenda Lelystad bezienswaardigheden

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Bezienswaardigheden Lelystad UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

zaterdag

24 juli 2021Fotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadOtterwandeling OostvaardersplassenMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - Lelystadzaterdag 24 juli 2021

zondag

25 juli 2021Fotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadOtterwandeling OostvaardersplassenMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - Lelystadzondag 25 juli 2021

maandag

26 juli 2021Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse Houtmaandag 26 juli 2021

dinsdag

27 juli 2021Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse Houtdinsdag 27 juli 2021

woensdag

28 juli 2021Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse Houtwoensdag 28 juli 2021

donderdag

29 juli 2021Met de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse HoutMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - LelystadFotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - LelystadMet de ecokar door de Oostvaardersplassen - gezinstocht LelystadPlukexcursie Hollandse Houtdonderdag 29 juli 2021