1

Dagje Nuenen, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen in Nuenen en in de buurt van Nuenen.

Dorpsboerderij de Weverkeshof

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Dieren knuffelen, wandelen in de bloementuin, spelen in de speelhoek en rondkijken in het Boerderijwinkeltje: bij de Weverkeshof is er genoeg te doen.

Intratuin Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Loop eens een rondje in de Intratuin in Nuenen, met een eigen bloemenshop en een gezellig tuincafé!

Strandbad Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Het Klooster

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Van Gogh wandelroute Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Vincent van Gogh maakte in Nuenen veel van zijn wereldberoemde werk. Ontdek de omgeving van dit Brabantse dorpje tijdens de Van Gogh wandelroute.

Restaurant De Lindehof

nuenen, Gerwen en Nederwetten  -  Geniet van een eigentijds totaalconcept: culinaire hoogstandjes in een gastvrije ambiance in Restaurant De Lindehof in Nuenen, met twee Michelinsterren.

Rofra Sportieve Arrangementen

Rofra Sportieve Arrangementen

Kanovaren met korting Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!