Zwembad Roden en omgeving

Gevonden in de buurt van Roden:

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (3.63km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

Molenduinbad Norg

norg, Drenthe (7.77km)  -  Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

Openluchtzwembad Hoogkerk

groningen, Groningen (9.94km)  -  Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

Zwembad Haulewelle

haulerwijk, Friesland (11.35km)  -  Geniet op een warme dag van heel veel waterpret in Zwembad Haulerwelle. Spring van de duikplank, maak een bommetje, trek rustig baantjes of speel in het peuterbadje.

Helperzwembad

groningen, Groningen (11.62km)  -  Het Helperzwembad in Groningen is een sfeervol binnenbad voor het hele gezin. Trek baantjes, volg zwemlessen of speel gewoon lekker in het water. Meer dan dit, heb je eigenlijk niet nodig!

Het Helperzwembad

groningen, Groningen (11.62km)  -  De buurt rondom het Helperzwembad boft met het zwembad dichtbij. Lekker baantjes trekken en leuke zwemfeestjes voor kinderen.

Openluchtzwembad De Papiermolen

groningen, Groningen (11.67km)  -  Zwemmen in een rijksmonument. Weten hoe dat voelt? Bezoek dan openluchtzwembad De Papiermolen in Groningen. De bijzondere architectuur van dit zwembad zorgt voor een unieke zwembeleving.