1

Gevonden in de buurt van Velp:

Intratuin Arnhem

arnhem, Gelderland (1.76km)  -  Intratuin Arnhem ademt de sfeer van het luxe tuinieren.

elke dag geopend 

Sterrenwacht Presikheaven

arnhem, Gelderland (2.48km)  -  Een groepje enthousiaste amateur-sterrenkundigen geven lezingen en verzorgen waarnemingen in Arnhem.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom

rheden, Gelderland (4.02km)  -  Nationaal Park Veluwezoom is één van de grootste natuurgebieden in Nederland en bestaat uit heide, bos, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Musis Arnhem

arnhem, Gelderland (4.57km)  -  Musis Arnhem stamt uit 1847 en is de thuisbasis van het Gelders Orkest. Deze stijlvolle concertzaal is het decor van verschillende tentoonstellingen en concerten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Intratuin Duiven

duiven, Gelderland (4.64km)  -  Intratuin Duiven ligt direct aan de A12 en heeft een oppervlakte van maar liefst 26.000 m2. Goed voor een dagje onder de pannen!

elke dag geopend 

Waalse Kerk Arnhem

arnhem, Gelderland (4.72km)  -  De Waalse Kerk is een uniek stukje van het oude Arnhem. Hier vinden concerten, lezingen en tentoonstellingen plaats.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De 7straatjes van Arnhem

arnhem, Gelderland (4.93km)  -  Lekker winkelen in Arnhem is niet compleet zonder een bezoek aan de 7straatjes: pittoreske straatjes tjokvol aparte winkeltjes. Dit is het oude stadshart van Arnhem.

elke dag geopend 

Eusebiuskerk

arnhem, Gelderland (4.94km)  -  Het middelpunt van de stad Arnhem is de Eusebiuskerk. Met een glazen lift gaan bezoekers 73 meter omhoog voor een indrukwekkend uitzicht. In de toren is ook een film en expositie over de Slag om Arnhem te zien.

elke dag geopend 

Koepelkerk

arnhem, Gelderland (4.98km)  -  Op het Arnhemse St. Jansplein staat de prachtige Koepelkerk, gestart in de dertiende eeuw. Kom binnen kijken!

geopend op afspraak of bel +31 (0) 6 10 97 89 61 

Nederlands Openluchtmuseum: terug in de tijd

arnhem, Gelderland (5.17km)  -  Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem neemt je mee op reis door het verleden. Ga mee naar het Nederland van vroeger, vol mooie verhalen, nostalgische ambachten en gezellige oud-Hollandse spellen!

elke dag geopend 

Zakelijke bijeenkomsten in het Nederlands Openluchtmuseum

arnhem, Gelderland (5.17km)  -  Voor elke zakelijke bijeenkomst, groot of klein, heeft het Nederlands Openluchtmuseum een geschikte locatie. Iets te vieren met het bedrijf? De Kasteelboerderij is een uitstekend decor voor een swingend personeelsfeest.

elke dag geopend 

Molenplaats Sonsbeek in Arnhem

arnhem, Gelderland (5.23km)  -  Bezoekerscentrum Park Sonsbeek in Arnhem leent zich goed voor allerlei kinderactiviteiten, maar ook een bruiloftsreportage. Op slechts tien minuten loopafstand van het centrum.

's maandags gesloten 

Molenplaats Sonsbeek

arnhem, Gelderland (5.23km)  -  Gelderland heeft veel mooie natuurgebieden en parken. Bekijk het overzicht van 19 bezoekerscentra met excursies, rondleidingen en activiteiten.

's maandags gesloten 

UITagenda Velp outdoor