Eropuit met Jongeren Velp en omgeving

Gevonden in de buurt van Velp:

Kartbaan Duiven

duiven, Gelderland (3.56km)  -  Heerlijk scheuren in een van de beste indoorkartbanen. Kartbaan Duiven heeft een kartbaan met twee verdiepingen om je helemaal los te laten gaan.

Pannekoekhuis Strijland

rheden, Gelderland (4.08km)  -  Of je nu 8 bent of 108, pannenkoeken blijven een traktatie. Pannekoekhuis Strijland bakt ze al jaren volgens oud-Hollands familierecept. Test het zelf!

Café Brasserie Dudok

arnhem, Gelderland (4.89km)  -  In de schaduw van de Eusebiuskerk ligt Café Brasserie Dudok in Arnhem. Voor een lekker hapje, drankje of uitgebreid diner op een mooie locatie!

Primark Arnhem

arnhem, Gelderland (4.93km)  -  Arnhem is de gelukkige nieuwe eigenaar van een Primark-vestiging. De Primark-winkels staan bekend om hun goedkope, trendy kleding.

Bowling De Schelmse Brug

arnhem, Gelderland (5.03km)  -  Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (5.18km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (5.19km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

Stedentrip Arnhem

arnhem, Gelderland (5.36km)  -  Arnhem is het bruisende middelpunt van de provincie Gelderland. De heerlijke omgeving biedt enorm veel gelegenheid voor een dagje weg.