Buitenactiviteit Outdoor Waalwijk en omgeving

Gevonden in de buurt van Waalwijk:

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (3.94km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (3.94km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!

Villa Pardoes

kaatsheuvel, Noord-Brabant (4.71km)  -  Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig of mogelijk levensbedreigend ziek zijn. Zij komen hier samen met hun broertjes, zusjes en ouders.

BillyBird Openluchtzwembad Het Run

drunen, Noord-Brabant (6.03km)  -  Als de zon volop schijnt wil je naar het BillyBird Openluchtzwembad Het Run! Duik in het water en probeer de spectaculaire glijbaan uit. Voor de kleintjes is er een peuterbad en een waterspeeltuin.

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (6.41km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

Ga te paard door de Brabantse 'Sahara'

loon op zand, Noord-Brabant (6.91km)  -  Rijd te paard door het natuurschoon van de Loonse en Drunense Duinen. Bij Natuurpoort van Loon rijden beginners zorgeloos mee met de zogenaamde Hittax: een veilige manier om het paardrijden te ervaren.

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (6.93km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!