Actieve Uitjes Warfhuizen en omgeving

Gevonden in de buurt van Warfhuizen:

Zwembad Electra

lauwerzijl, Groningen (5.82km)  -  Zwembad Electra is een openluchtzwembad in het Groningse Lauwerzijl. Zomers is het bad open voor zwemlessen, van het gewone ABC-diploma tot survivalzwemmen en snorkelen. Natuurlijk kun je er ook vrij zwemmen.

Zwembad De Hoge Vier

winsum, Groningen (5.91km)  -  De Hoge Vier is een verwarmd openluchtzwembad met twee aparte baden. Het bad beschikt ook over een familieglijbaan, een zonneweide en diverse terrassen.

Kartclub Ulrum

ulrum, Groningen (6.03km)  -  Op Kartclub Ulrum waant iedereen zich heel even een echte coureur! Deze kleinschalige kartbaan is ideaal voor een gezellig groepsuitje.

Pieterpad

pieterburen, Groningen (6.65km)  -  Het Pieterpad is de langste wandelroute, die in Nederland te vinden is. De route voert van Pieterburen naar het eindpunt op de Sint-Pietersberg bij Maastricht. Loop een etappe of volg het hele pad door het afwisselende Nederlandse landschap.

Dijkstra Wadlooptochten

pieterburen, Groningen (6.68km)  -  Wadlopen met de ervaren gidsen van Dijkstra Wadlooptochten is een bijzondere ervaring. Geniet, zwervend over de wadden, van het weidse landschap.