Dagje Uit met Kinderen Wilnis en omgeving

Gevonden in de buurt van Wilnis:

-in the spotlights-

Pannenkoekenhuis De Strooppot

de hoef, Utrecht (6.12km)  -  Bezoek pannenkoekenrestaurant De Strooppot voor de lekkerste pannenkoeken! Het restaurant ligt midden in het Groene Hart en dient als een uitstekende rustplek na een vaar- of fietstocht.

Wandelen en varen door de Nieuwkoopse Plassen

woerdense verlaat, Zuid-Holland (9.5km)  -  Verken het prachtige natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen en kom heerlijk tot rust. Ontdek de omgeving per boot, peddel zelf door het gebied in een kano, of kies voor een fiets- of wandelroute. Een ontspannen en actief dagje uit.

Speeltuin De Zudde

nieuwkoop, Zuid-Holland (9.79km)  -  In Speeltuin De Zudde kunnen kinderen zich goed vermaken. Meerdere keren per jaar organiseert de speeltuin ook knutselactiviteiten.

Dorpsboerderij Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (10.38km)  -  Op de kleine kinderboerderij in Nieuwkoop lopen verschillende dieren rond. Geiten, herten, kippen, konijnen: ze hebben ieder hun eigen plekje.

-in the spotlights-

Kinderboerderij Boerenvreugd

aalsmeer, Noord-Holland (11.21km)  -  Kinderboerderij Boerenvreugd is een dierenhotel en boerderij in één. Bezoekers kunnen hun eigen huisdier laten logeren bij Boerenvreugd als ze op vakantie gaan.