Actieve Uitjes Wilnis en omgeving

Gevonden in de buurt van Wilnis:

Bowling Mijdrecht

mijdrecht, Utrecht (1.85km)  -  Smul na afloop van een partij bowlen in Bowlingcentrum Mijdrecht van een warme maaltijd. Het bowlingcentrum heeft twaalf banen. De combinatie met restaurant levert smakelijke bowling-arrangementen op.

-in the spotlights-

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (2.78km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

Zeilschool en haven Vinkeveen

vinkeveen, Utrecht (3.26km)  -  Verken de Vinkeveense Plassen en begin bij Vinkeveen Haven! Hier kun je verschillende boten huren of een kano, waterfiets of supboard. Leuk voor een groep: kies een watersportactiviteit!

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (3.63km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (6.39km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

-in the spotlights-

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (8.58km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (9.25km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!