Dagje Zaamslag, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Zaamslag:

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (4.26km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

Kinderboerderij Terneuzen

terneuzen, Zeeland (4.33km)  -  Kom gezellig knuffelen met schattige dieren op Kinderboerderij Terneuzen. In de speeltuin leven kinderen zich helemaal uit!

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (5.21km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Het Warenhuis - Museum Land van Axel

axel, Zeeland (5.28km)  -  Het Warenhuis - Museum Land van Axel heeft een verrassend rijke collectie. Onder andere klederdracht en boerenwagens laten de geschiedenis van de streek zien. Beklim ook de watertoren!

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (5.86km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. De camping heeft volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is een midgetgolfbaan, kinderboerderij en speeltuin.

Oorlogsmuseum Gdynia

axel, Zeeland (5.87km)  -  Sinds zijn kindertijd heeft Mario Maas van alles over de Tweede Wereldoorlog verzameld. Zijn collectie is te zien in het kleine Gdynia Oorlogsmuseum.

Watertoren Axel

axel, Zeeland (6km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (6.57km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.