Uitstapjes vlakbij Reynaertland

Infopunt Hulst

hulst, Zeeland (1.1km)  -  Hulst en omgeving ontdekken? Begin dan bij Infopunt Hulst voor informatie over de streek en mooie wandel- en fietsroutes. Kids mee? Dan zijn de Pagadder- en Reynaertroute aanraders.

's Landshuis

hulst, Zeeland (1.1km)  -  's Landshuis is een huis in Hulst waarvan uit vroeger de omgeving werd geregeerd. Bekijk hier een eeuwenoude gevangenis en maquette van Hulst!

Museum Hulst

hulst, Zeeland (1.11km)  -  Ontdek de Zeeuwse Ziel in Museum Hulst, het streekmuseum van Hulst. De historische voorwerpen laten zien hoe de Zeeuwen vroeger leefden en werkten.

Clingse bossen

clinge, Zeeland (2.33km)  -  Vlak bij Hulst vind je een voor Zeeuws-Vlaanderen uniek gebied: de Clingse Bossen. Wandel in alle rust tussen de bomen en spot vogels vanuit de boshut.

Museum 't Vlasschuurken

koewacht, Zeeland (7.9km)  -  Museum 't Vlasschuurken biedt een kijkje in de geschiedenis van vlasteelt in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Vlas werd gebruikt om textiel van te maken. Bekijk de oude gereedschappen die werden gebruikt bij de bewerking van vlas.

Ballonvaren Zeeland

vogelwaarde, Zeeland (8.36km)  -  Ervaar de provincie Zeeland op grotere hoogte bij Ballonvaren Zeeland. Vanuit verschillende locaties stijg je op in een luchtballon om deze prachtige provincie van bovenaf te bewonderen.

Recreatiecentrum Camping de Vogel

hengstdijk, Zeeland (8.68km)  -  Recreatiecentrum de Vogel in Oost-Zeeuws-Vlaanderen is een echte familiecamping. Op de camping beleef je volop waterpret: in het aangrenzende binnenmeer Grootvogel of in het overdekte zwembad. Er is ook een midgetgolfbaan, kinderboerderij en...

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (9.81km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Reynaertland