Zwolle

Nieuw in de Benelux! Indoor Skydive VR

Uitstapjes Zwolle (29)

Stadkamer Cultuureducatie

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Stadkamer Cultuureducatie in Zwolle maakt het creatieve beest in je los! Ga musiceren, acteren of schilderen. Samen met vriendinnen, collega's of familie wordt het een onvergetelijke dag.

elke dag geopend

Brouwerij Hettinga Bier

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Brouwerij Hettinga Bier in Zwolle is ontstaan uit de passie voor goed en lekker bier. Kom langs en leer alles over het brouwproces en proef een lekker biertje.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 47 82 90 26 voor meer informatie

Recreatiecentrum Karba

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Wie op zoek is naar een gezellig dagje uit met vrienden of familie moet bij Recreatiecentrum Karba zijn. Groepen kunnen er onder andere karten en midgetgolfen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

Libéma IJsselhallen Zwolle Zakelijk

ZWOLLE, OVERIJSSEL - De IJsselhallen Zwolle liggen handig centraal in Nederland. Het complex heeft vier hallen, twee zalen en een restaurant. Deze grote beurs- en evenementenlocatie is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, van zakelijk tot sporttoernooi.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 88 900 03 50 voor meer informatie

Humphrey's Zwolle

ZWOLLE, OVERIJSSEL - Plof na een dagje in het gezellige Zwolle neer aan een tafeltje bij Humphrey's. Geniet in een historisch pand aan de Melkmarkt in Moulin Rouge-stijl van heerlijk eten voor een vaste prijs!

elke dag geopend